Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha az abortusz megmentené a párotok életét, de anélkül biztosan meghalna, az abortusz mellett vagy ellen tennétek le a voksotokat?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 17:30
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
74%
Kit érdekel hogy mit gondolnak a férfiak az abortuszról, már ne is haragudj. A nő döntsön a saját testéről és a saját életéről.
2021. okt. 12. 17:32
 2/50 anonim ***** válasza:
95%

De hülye kérdés ez már, ne is haragudj.

"Haljon meg a párod vagy sem?"

2021. okt. 12. 17:35
 3/50 anonim ***** válasza:
89%
Kezd ebből már sok lenni. A múltkoriba még beleálltam ebbe már nem fogok. Most az incel kérdések mellett ez lesz az új divat? És minden napra jut majd 2 belőle?
2021. okt. 12. 17:38
 4/50 anonim ***** válasza:
8%

1.

akkor leszel szíves magadat megdugni és megtermékenyíteni legközelebb, ha teszerinted a férfiaknak ebbe semmi beleszólásuk.

de azért a tartásdíj meg a csávó pénze jól jön, nem? olyankor nem hivatkozol a saját életed feletti döntésre.

az sosem csak a saját életed és tested, hanem a gyerekedé is, akitől épp elveszed.

egyetlen esetben van létjogosultsága az abortusznak, ha az anya máskülönben belehal.

minden más esetben védhetetlen és alávaló, embertelen tett.

2021. okt. 12. 17:40
 5/50 A kérdező kommentje:
Több lehetőség van arra, hogy az anya meghaljon, ha nincs abortusz. Direkt nem vázoltam ezeket, a fantáziátokra bízom, aki kicsit gondolkodik, az pedig utánaolvas, mik lehetnek ezek.
2021. okt. 12. 17:44
 6/50 anonim ***** válasza:
30%

4

"... "mansplaining" tehát egy okoskodó pasi (man) elmagyaráz (explain) valamit egy nönek, amit az nem is akar hallani. Mivel ö mindent jobban tud, mert ö férfi."

2021. okt. 12. 17:47
 7/50 anonim ***** válasza:
11%
Köszönöm szépen kérdező a magyarázatot, jólesett, hogy emberi volt a hangnem :)
2021. okt. 12. 17:48
 8/50 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor úgy örülök, hogy nekem normális gondolkodású pasi jutott. Azt jelenti, van remény, nem minden férfi komplett idióta.
2021. okt. 12. 17:48
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha választani kell, orvosilag és etikailag is minden esetben az anya élete élvez prioritást, ezt még a radikális abortuszellenesek sem vitatják.
2021. okt. 12. 17:53
 10/50 anonim ***** válasza:
93%

Ezzel én is egyet értek. A párom csak szörnyülködött mit csinálnak itt a férfiak mikor megmutattam.

2021. okt. 12. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!