Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha az abortusz megmentené a párotok életét, de anélkül biztosan meghalna, az abortusz mellett vagy ellen tennétek le a voksotokat?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 17:30
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
92%
*születik konszenzus
2021. okt. 12. 20:29
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Maga a terhesség is nagyon megviseli a nő szervezetét, a szülésről nem is beszélve, még akkor is, ha minden a nagy könyvben megírtak szerint tökéletesen megy végbe. Nemhogy akkor, amikor valami hiba is becsúszik. Én minden esetben elfogadom az abortuszt, nemhogy akkor, amikor a nő élete van veszélyben.

Arról nem is beszélve, hogy ki járna jól azzal, ha a nő meghal abortusz nélkül, de akkor a magzat is így is-úgy is elhal.

2021. okt. 12. 21:14
 33/50 A kérdező kommentje:

Én most először tettem fel ezt a kérdést, ilyen aspektusból érdekelt a férfiak véleménye, mivel elég mereven és minősíthetetlenül szólogatnak hozzá ilyen témákhoz, miközben amúgy komolyabban bele sem gondolnak.

Nos, igen, itt is megjelentek a primitívek, akik át sem gondolták alaposan a kérdést.

Én érintett vagyok ebben a témában, viszonylag közeli rokonságon keresztül közelebb áll hozzám ez a kérdés, mint akik csak hírportálokon olvasnak hasonlót, vagy elméletben ismerik. Szerencsére az én rokonságomban jól végződött a dolog, és sokak számára nagyon erős pozitív példák lehetnének, de elkeserítő, mennyire szűklátókörű emberek vannak manapság, és az ember nem tudhatja, kivel ismerkedik, nem egy ilyen aberráltat fog-e ki, mint amilyeneket itt olvashatunk.

Akik megfosztanák a nőket az abortusztól, azok támogatják azt, hogy nők haljanak meg azért, mert:

- a magzat idő előtt elhal és vérmérgezést okoz az anyának

- az anyának a terhesség során derül ki, hogy egy betegség miatt nem tudja kihordani a tervezett babát

- az anya beleőrül az erőszakba, ami miatt terhes lett

- az anya nem biztonságos magzatelhajtási módszerekhez folyamodik

- az anya bármi miatt depressziós lesz és fennáll az öngyilkosság veszélye

- a család éhezik, és az anya szervezete túlságosan legyengül, és mondhatnánk, hogy miért nem gondolkodtak előre, de még most, a 21. században is vannak ilyen téren nagyon elmaradott régiók, akik még a menstruációról sem tudják, mi az

És még lehetne sorolni.

Szóval bocs a kérdésért, de kikívánkozott, nem kötelező olvasni, és lehet tovább veszekedni alatta a témáról, ha jólesik.

2021. okt. 12. 21:34
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a barom, aki az állítólagos élete párját hagyná meghalni egy olyan magzat miatt, ami amúgy sem biztos, hogy megmarad???

Kedves férfiak!

Csak úgy jelezném, hogy az első 3 hónap kritikus a magzat szempontjából! Bármikor bekövetkezhet vetélés.

Ezért nem is szokták nagydobra verni, ameddig nem biztos, hogy megmarad a magzat.

Nyugodtan lehet értelmezni a sorokat! Köszi!

2021. okt. 12. 21:42
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mondta-e már valaki, de az a filmekből ismert drámai dolog sem létezik a valóságban, hogy egyáltalán megkérdezik az apát, kit választ. Az anya élete az első mindig.
2021. okt. 12. 22:47
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 hónapja szültem. Azóta is kínlódok az emésztésemmel, epémmel, és még sorolhatnám.

Ezt nem lehet senkire se kényszeríteni. Én már szülés előtt hetekkel a kórházban voltam a végén majdnem ott is maradtam annyi vért veszítettem.

2021. okt. 12. 22:57
 37/50 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdésedre az objektív választ már elmondták egy páran. Szubjektíven... Inkább a magzat menjen, mint mondjuk mindketten. Mondom ezt úgy, hogy inkább vagyok abortuszellenes, mint abortuszpárti.
2021. okt. 13. 01:43
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve nem értem ezt a nagy felháborodást a pasik részéről, ledöbbentem a kommenteken. Az addig tiszta hogy a már említett testnedv nélkül mi nők nem esünk teherbe. De a pasi szerepének itt vége is, az aktus idején kívül nincs dolga. A nő az aki 10 hónapon keresztül hordja azt a gyereket. Ő az akinek oda kell figyelni, hogy mit eszik/iszik, milyen gyógyszereket, vitaminokat szed, mit sportol, hogyan utazik. Ő jár vizsgálatokra, a kockázatok őt terhelik, ő nyomja ki azt a gyereket vagy őt vágják fel. És a gyerektartás meg az egyéb cuki megjegyzések könyörgöm... Hol van a kettő egymáshoz képest? Mégis mi az ami miatt a pasinak bármi joga van dönteni ilyen helyzetben?
2021. okt. 13. 08:30
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Jaj meg beszélnek itt mint aki nagy gyerekvédő, közben meg volt egyszer olyan kijelentésük, hogy milyen jó a pedofiloknak, mert még azok is szexhez jutnak csak ők nem, szóval erről ennyit.
2021. okt. 13. 09:02
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Uram isten utolsó 😲😲😲😲 ez komoly???? Ezek kib*szott betegek... Bárcsak le lehetne nyomozni ezeket az aberráltakat és diliházba csukni őket
2021. okt. 13. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!