Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha az abortusz megmentené a párotok életét, de anélkül biztosan meghalna, az abortusz mellett vagy ellen tennétek le a voksotokat?
Maga a terhesség is nagyon megviseli a nő szervezetét, a szülésről nem is beszélve, még akkor is, ha minden a nagy könyvben megírtak szerint tökéletesen megy végbe. Nemhogy akkor, amikor valami hiba is becsúszik. Én minden esetben elfogadom az abortuszt, nemhogy akkor, amikor a nő élete van veszélyben.
Arról nem is beszélve, hogy ki járna jól azzal, ha a nő meghal abortusz nélkül, de akkor a magzat is így is-úgy is elhal.
Én most először tettem fel ezt a kérdést, ilyen aspektusból érdekelt a férfiak véleménye, mivel elég mereven és minősíthetetlenül szólogatnak hozzá ilyen témákhoz, miközben amúgy komolyabban bele sem gondolnak.
Nos, igen, itt is megjelentek a primitívek, akik át sem gondolták alaposan a kérdést.
Én érintett vagyok ebben a témában, viszonylag közeli rokonságon keresztül közelebb áll hozzám ez a kérdés, mint akik csak hírportálokon olvasnak hasonlót, vagy elméletben ismerik. Szerencsére az én rokonságomban jól végződött a dolog, és sokak számára nagyon erős pozitív példák lehetnének, de elkeserítő, mennyire szűklátókörű emberek vannak manapság, és az ember nem tudhatja, kivel ismerkedik, nem egy ilyen aberráltat fog-e ki, mint amilyeneket itt olvashatunk.
Akik megfosztanák a nőket az abortusztól, azok támogatják azt, hogy nők haljanak meg azért, mert:
- a magzat idő előtt elhal és vérmérgezést okoz az anyának
- az anyának a terhesség során derül ki, hogy egy betegség miatt nem tudja kihordani a tervezett babát
- az anya beleőrül az erőszakba, ami miatt terhes lett
- az anya nem biztonságos magzatelhajtási módszerekhez folyamodik
- az anya bármi miatt depressziós lesz és fennáll az öngyilkosság veszélye
- a család éhezik, és az anya szervezete túlságosan legyengül, és mondhatnánk, hogy miért nem gondolkodtak előre, de még most, a 21. században is vannak ilyen téren nagyon elmaradott régiók, akik még a menstruációról sem tudják, mi az
És még lehetne sorolni.
Szóval bocs a kérdésért, de kikívánkozott, nem kötelező olvasni, és lehet tovább veszekedni alatta a témáról, ha jólesik.
Ki az a barom, aki az állítólagos élete párját hagyná meghalni egy olyan magzat miatt, ami amúgy sem biztos, hogy megmarad???
Kedves férfiak!
Csak úgy jelezném, hogy az első 3 hónap kritikus a magzat szempontjából! Bármikor bekövetkezhet vetélés.
Ezért nem is szokták nagydobra verni, ameddig nem biztos, hogy megmarad a magzat.
Nyugodtan lehet értelmezni a sorokat! Köszi!
Én 3 hónapja szültem. Azóta is kínlódok az emésztésemmel, epémmel, és még sorolhatnám.
Ezt nem lehet senkire se kényszeríteni. Én már szülés előtt hetekkel a kórházban voltam a végén majdnem ott is maradtam annyi vért veszítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!