Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha az abortusz megmentené a párotok életét, de
anélkül biztosan meghalna, az abortusz mellett vagy ellen
tennétek le a voksotokat?
Sajnos igen. Volt egyszer egy kérdés, ahol 600 válasz született legalább, de lehet több is, csak elég sok minden törölve lett. Ott hozta fel az egyikük, hogy mindenkinek jut szex csak nekik nem, ha rajtuk múlna akkor szexrendőrséggel kényszerítenék a nőt aktusra, meg hogy a pedofil és erőszaktevő is kielégül így vagy úgy. Ja és csak a gyerekeket lehet megerőszakolni a nőket nem, mert ha nem akarnánk, akkor összeszorítanánk a lábunkat.
2021. okt. 13. 10:38
Gyerekek! Aki gyerekre OLYAN szemeket vet, azt nem férfinak, hanem vapami egészen másnak hívják. Férfiként a véleményem: 🤢🤢🤢🤢🤢🤢
2021. okt. 13. 10:39
#41 én valamelyik nap vitatkoztam hosszan valami elmebeteggel, aki szerint a szexuális vágy csak természetes lehet, és így pedofília nincs is, mert az is természetes dolog, ezért büntetni sem kellene. Ja, és az nem számít nemi erőszaknak, ha az áldozat nem harcol. Tehát gyerekkel közösülni nem is lehet erőszakosan, mert nem küzd ellene, és 12 évesekkel is ezért kellene, hogy lehessen, ha kellően rábeszéli (manipulálja) őket az ember. Egyszerűen nem hittem a szememnek mikor ezeket olvastam. És ezek szabadon járnak az emberek között. Tényleg kéne valami, hogy IP cím alapján le lehessen ezeket nyomozni, és feljelenteni őket.
2021. okt. 13. 13:15
#41 Ez a lábösszeszorítás... A férjemet egyszer megkértem, hogy "játékból" nézzük meg, meg tudnám-e védeni magam, vagy ő lenne az erősebb. Kb. 3 másodpercbe telt mire úgy lefogott, hogy mozdulni sem bírtam és a lábaim plusz 1 másodpercig voltak összezárva. Egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki ezzel jön. A szavaidból azt szűrtem le, hogy te sem értesz egyet ezzel az okos gondolattal...
2021. okt. 13. 14:14
normális ember nem ért egyet ezzel a gondolattal, csak ezek a frusztrál nyomoroncok
2021. okt. 13. 14:24
Nem, nem értek vele egyet. Sajnos én ezt át is éltem, mikor lefognak, késsel fenyegetnek, akkor nem is szorítod össze a lábad és csak reménykedsz hogy hamar vége lesz. Mikor ezt leírtam az volt a válasz, persze ha egy Chad lett volna akkor magamtól fekszem le vele. 😂
Sajnos ezeket amúgy IP cím alapján kéne befigyelni, és még idő előtt lecsukni mielőtt kárt tesznek valakiben hisz szerintük erőszak és pedofília nem létezik. Gyanítom ilyen tartalmú videókat néznek állandóan... undorítóak
2021. okt. 13. 14:27
#43 ezek a szövegek megvannak még vagy törölték?
2021. okt. 13. 14:31
2021. okt. 13. 14:44
Ez még így is durva, a 49-es lazán leírja hogy a pedofilszexualitás ártalmatlan fétis, normális dolog.
Az 50-eset meg hárman lepontozták. Az három pedó.
2021. okt. 13. 14:59
Ebbe neki nincs beleszólása.
Ha orvosilag indokolt az ab, akkor elvégzik, ezt nem anyuka, apuka, férj, kigyerek dönti el. Sohasem.
2021. okt. 15. 20:23
Kapcsolódó kérdések: