Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha az abortusz megmentené a párotok életét, de anélkül biztosan meghalna, az abortusz mellett vagy ellen tennétek le a voksotokat?
6
a mansplaining pont az abortusz kapcsán ikllegitim említeni, mert olyan mintha a fogantatás és a gyerevállalás egészéből kizárnád a másikat.
ki is zárod...
mintha a férfi csak egy eszköz lenne a szemetekben, akitől kell a cucc (sperma), vagy épp nem kell, akivel kell a szex, vagy nem kell, ahogy az érdekeitek diktálják.
nemcsak az abortuszra vitt gyereket dehumanizáljátok ezzel, de a férfit is.
hát bszki, a férfinak is van lelke, vannak érzései, és VAN JOGA beleszólni (épp csak méhe nincs, h. kihordja), hogy mi legyen a gyerekkel, mert az az ő gyereke is.
Azért, mert pár önelégült, végtelenül egoista nő nincs körbeugrálva a férfiak által a hátártalanul önző, még a saját gyerekét is legyilkoló világszemlélet előtt, nehogy már a férfiak legyenek a fszfejek...
Innen már csak egy lépés, amikor összeszurkálja a 2 éves gyerekét a bolond nő, és kirakja a futószalagra....
Az én testem.....idióta.
Semmi joga nincs. Ne lődözze szét a gechit, és nem lesz baj.
Semmi. Joga.
A férfiak a párjukat választanák, az incelek/nőgyűlölők/hímsoviniszták a magzatot.
Erről ennyit.
A férfinak ebbe nincs beleszólása. Akkor meg különösen nem, ha a nő élete veszélyben van. Kérdezés nélkül a nőt mentik. De már előttem írták.
De különben. Állítsátok már meg gyk ezeket az incel majmokat! Már tényleg napi 2 abortuszos kérdést kiírnak, amikben mindig azt csűrik-csavarják hogy a férfiaknak kéne rendelkezniük a testünk felett.
13
"Ne lődözze szét a gechit, és nem lesz baj.'
mert te hogy estél teherbe, ludmilla?
beléd lőtte, nem?
aztán rohantál az abortuszklinikára.
de előtte széttetted neki.
akkor tehát visszadobom a labdát: minek teszed szét bárkinek is?
ez lenne számodra és a többi potenciális gyilkos sorstársad számára az egyetlen lehetséges út, h. elkerüljétek az újabb abortuszt.
nem kell széttenni.
Hát ez kezd tényleg nagyon unalmas lenni gyerekek.
Amelyik férfi itt acsarog annak gondolom an már szépen felnevelt felnőtt gyereke és millió tapasztalata :) Ja nincs.
A ludmillázást meg a kedvesednek tartogasd, és az örökítőanyagodat is :D
18
bocs, én nő vagyok, kapcsolatban élő, nem egy nyomi incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!