Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az én hibám hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám hogy nem tudok ebben az esetben a párommal együttérezni?

Figyelt kérdés

Kapott egy állásajánlatot, Budapesten belül 35 perc bicikliút lenne neki oda, 35 vissza, viszont NETTÓ 850ezer ft-ért havonta, heti 3 home office-al. A párom totál stresszben van a távolság miatt.

Én 8 hónapon át biciklivel jártam hozzá át úgy, hogy egyik nap mentem, másik nap jöttem, mindezt ősztől egészen kb áprilisig, volt, hogy fagyban, szélben, sötétben, munkakezdés előtt (én is otthonról dolgozom), tehát másfél órával korábban kelve, hogy együtt tudjunk aludni. Simogattam az ágyban, nyugtatgattam, de valahogy folyamatosan azon járt az eszem, hogy negyedennyit keresek kb, rengetegszer napi szinten többet tekertem, mindezt effektíve az alvásidőmből áldozva.

Rossz pár az, aki nem tud mindig együttérezni a párjával?

2022. máj. 15. 12:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
73%
Megmondom őszintén, szerintem igen, a te hibád. Mindenkinek más a baja, attól még van joga szomorúnak vagy idegesnek érezni magát, hogy másnak rosszabb. Ha meg szereted, akkor érdekel, hogy érez, nem magadban puffogsz, hogy "de nekem szarabb vót"... persze, nyilván van egy határ, ami fölött ez hiszti, kérdés, hogy mennyit és milyen hosszan picsog erről, ill. ha felhozod esetleg pár nap után, hogy egy kicsit sok, hogy reagál.
2022. máj. 16. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!