Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én hibám hogy nem tudok ebben az esetben a párommal együttérezni?
Kapott egy állásajánlatot, Budapesten belül 35 perc bicikliút lenne neki oda, 35 vissza, viszont NETTÓ 850ezer ft-ért havonta, heti 3 home office-al. A párom totál stresszben van a távolság miatt.
Én 8 hónapon át biciklivel jártam hozzá át úgy, hogy egyik nap mentem, másik nap jöttem, mindezt ősztől egészen kb áprilisig, volt, hogy fagyban, szélben, sötétben, munkakezdés előtt (én is otthonról dolgozom), tehát másfél órával korábban kelve, hogy együtt tudjunk aludni. Simogattam az ágyban, nyugtatgattam, de valahogy folyamatosan azon járt az eszem, hogy negyedennyit keresek kb, rengetegszer napi szinten többet tekertem, mindezt effektíve az alvásidőmből áldozva.
Rossz pár az, aki nem tud mindig együttérezni a párjával?
Nem vagy rossz, ez biztos.
Viszont nem szimpatikus a leírásodban, hogy azt is kiteregetted, hogy mennyit keresne és közben beállítod magad áldozatnak aki ennél is többet tett a kapcsolatba.
Mi bánt téged pontosabban? Hogy a párod aggódik a távolság miatt és most úgy érzed ezzel azt mondja, hogy nem értékeli a régebbi biciklis fáradozásaidat?
3-as:
Nem kényelmes valaki attól, hogy stesszel ilyen dolgok miatt. Az emberek nem egyformák és ennyiből rohadtul felszínes vagy ha azt a következtetést vonod le, hogy ettől nem lenne jó anyuka.
Két hónap alatt össze tudna szedni egy használt autóra, elég lenne addig tekerni. Ez nem opció?
Együttérezni.. hát én a páromat mindig minden helyzetben próbálom támogatni, abban, ami neki a nehéz. Nem kamuzok, meg minden, de nem akarok az ellenfél csapatában játszani. Szoktam inkább javasolni új nézőpontokat, új elemeket, amik esetleg neki nem jutottak eszébe..
Busz??
Mitől stresszel?
Nem kötelező biciklivel mennie, 850e-ből csak telik bérletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!