Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem megyünk soha sehova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megyünk soha sehova együtt?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés időm van, sokat dolgozok és utána rengeteg a teendőm otthon. Szinte semmi kikapcsolódás nincs az életemben, home officeban dolgozok ezért nem járok sehova.. konkrétan sehova. A bevásárlást a férjem intézi hazafele jövet munkából. Ezen kívül ha valamelyik rokon felajánl programot akkor élből lemondja.. pl közös ebéd étteremben stb. Tényleg már bevásárolni se megyünk együtt.. semmi. Szégyell engem?kérdeztem tőle, de tagadja. Mindig igérget hogy akkor majd megyünk stb, de valahogy nem jön el az a “majd”. Nincs gyerek, nincs is tervben, 1,5 éve vagyunk házasok. Én egyre magányosabb vagyok, minden napom ugyanolyan. Régen szoli, edzés, műkörmös minden volt, amióta vele vagyok a körmeim magamnak csinálom pl, a többi helyre pedig már nem járok… a barátaim koccoltak, neki sincsenek. De önbizalmam sincs, mert valószínű szégyellnivaló vagyok és inkább akkor én se mutatkozok…. Hogyan lehetne ebből az ördögi körből kiszakadni?
2022. máj. 12. 16:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok, mondhatni falun élek, tartunk csikéket(100db), kacsát, libát. Van egy majdnem fél hektáros kert. Sok rajta a munka, mégis tudunk időt szakítani arra, amit akarunk.
2022. máj. 12. 16:38
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ennyi ideje házasok vagytok ideje lenne elkezdeni beszélgetni. Megbeszélhetnétek, hogy hetente 1x elmentek este, az otthoni teendőket is el lehet osztani, amíg az állatokat ellátod ő locsol, 1 óra alatt megvagytok program előtt/után is belefér. Ha szívesen találkoznál a rokonokkal, akkor szólj neki, hogy ne mondjon kapásból nemet, beszéljétek mag. A magányosságod magadnak is köszönheted, lehet a kisgyerekes barátnőid is örülnének, ha 1-2 órára kiszakadhatnának otthonról, megihatnátok 1 italt, vagy elmehetnél velük edzeni.
2022. máj. 12. 16:46
 13/28 A kérdező kommentje:

5, van kutya is természetesen de haszonállatra gondoltam nyilván :) a tengerimalacos történet jópofa :)))

6., nekünk is hasonló a felállás, de mi nem ebből élünk, és főállásban dolgozunk mellette mindketten tehát H-P 8 órában. És mellette van vállalkozásunk is ami szintén nem mezőgazdasággal kapcsolatos.

7., köszönöm, igazat adok neked, magamnak is köszönhetem, elzárkóztam a külvilágtól. Azelőtt mindenhova együtt mentünk, szóval másabb lenne egyedül. Barátokkal próbáltam felvenni a kapcsolatot, messengeren beszélgetésig jutottunk, van akinek fél éve könyörgök hogy igyunk meg egy kávét de “elfoglalt”. A másiknak messze vagyok, vagy ha én mennék nem ér rá. Mindenki a saját életén pörög ami persze érthető..

2022. máj. 12. 17:09
 14/28 anonim ***** válasza:
13%
Miért nem mentek együtt műkörmöshöz? Jó kis program!
2022. máj. 12. 17:27
 15/28 anonim ***** válasza:
33%
14# Először szoli, aztán műkörmös? Foglalok időpontot...
2022. máj. 12. 17:30
 16/28 anonim ***** válasza:
68%

#15:

Aztán bevásárolni is ugorjunk már el a Teszkóba, apjuk, jó? Elfogyott a lefolyótisztító.

#randi #közösprogramok a szerelmemmel <3

2022. máj. 12. 17:35
 17/28 A kérdező kommentje:
Haha:))) Ezeket magamra értettem de jót nevettem köszi :))
2022. máj. 12. 17:39
 18/28 anonim ***** válasza:
67%
Mindjárt írok valami okosat, de lenne egy technikai kérdésem: hogy lehet mindennap körmöshöz és szoliba járni? o.o
2022. máj. 12. 17:49
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Lehet? Szolizás után amúgy minimum 72 órára pihentetni kell(ene) a bőrt. 😊
2022. máj. 12. 18:06
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Mármint hogy szerintem ez még egy leszbikus kapcsolatban is elviselhetetlen lenne. Plusz egy hétvégi nagybevásárlás mitől kellene, hogy olyan nagy dolog legyen? Sokkal inkább nyűg mindenkinek.

Olyan program kellene, amit mindketten élveztek. De a te értékkészleted alapján ezek nem feltétlenül egyeznek nagy százalékban egy átlag férfiével.

2022. máj. 12. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!