Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem megyünk soha sehova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megyünk soha sehova együtt?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés időm van, sokat dolgozok és utána rengeteg a teendőm otthon. Szinte semmi kikapcsolódás nincs az életemben, home officeban dolgozok ezért nem járok sehova.. konkrétan sehova. A bevásárlást a férjem intézi hazafele jövet munkából. Ezen kívül ha valamelyik rokon felajánl programot akkor élből lemondja.. pl közös ebéd étteremben stb. Tényleg már bevásárolni se megyünk együtt.. semmi. Szégyell engem?kérdeztem tőle, de tagadja. Mindig igérget hogy akkor majd megyünk stb, de valahogy nem jön el az a “majd”. Nincs gyerek, nincs is tervben, 1,5 éve vagyunk házasok. Én egyre magányosabb vagyok, minden napom ugyanolyan. Régen szoli, edzés, műkörmös minden volt, amióta vele vagyok a körmeim magamnak csinálom pl, a többi helyre pedig már nem járok… a barátaim koccoltak, neki sincsenek. De önbizalmam sincs, mert valószínű szégyellnivaló vagyok és inkább akkor én se mutatkozok…. Hogyan lehetne ebből az ördögi körből kiszakadni?
2022. máj. 12. 16:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem téged szégyell, hanem mintha mindketten sajnálnátok az időt szabadidős programokra.

Neked pl milyen rengeteg teendőd van otthon? Munkába járás nem veszi el az időt, mert otthon vagy - mit kell minden este hosszasan csinálnod?

Miért nem mész el az eddigi saját dolgaidat intézni? Mi a férjemmel sokat programozunk ketten is, gyerekekkel is, de én ettől még elmegyek szoliba is meg körmöshöz is. Te miért nem??

Én a helyedben szerveznék fix programot - vennék pl színházjegyet vagy koncetre, bármi, amit szerettek - és mondanám, hogy akkor péntek 8-ra koncert nézd drágám itt a jegy.

Belekényelmesedtetek a hétköznapokba - kár lenne, ha ennyi lenne csak az élet.

2022. máj. 12. 16:06
 2/28 anonim ***** válasza:
0%
szégyell. Elköltöznék.Elválnék.
2022. máj. 12. 16:07
 3/28 A kérdező kommentje:

1.-nek : vannak állataink, vidéken élünk, munka után minden nap van velük 1-2 óra teendő, illetve mivel kert is van a növényeket locsolni stb. De esténként (főleg most, hogy már későn sötétedik) lenne időm “programozni”.

Mindenesetre köszönöm a választ, talán igazad van…

2022. máj. 12. 16:11
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon örülnék, ha esetleg beválna a színházjegy vagy ilyesmi. Kérlek írd majd itt meg, megpróbáltad-e és a férjed mit reagált.
2022. máj. 12. 16:13
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagytad a barátaid? Attól, hogy homeofffice ugyan úgy találkozhatsz a barátaiddal, csinlálj velük programokat.Ha ő nem megy, hát nem megy.
2022. máj. 12. 16:17
 6/28 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon kevés időm van, sokat dolgozok és utána rengeteg a teendőm otthon.

Ezzel mindent elmondtál. Ismertem ilyen nőt, randizni akart velem, de úgy hogy közben ideje az nincs rá, de miért nem randizom vele?

2022. máj. 12. 16:17
 7/28 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem az összefüggéseket. Mindenkinek van dolga, de abba senki nem hal bele és nem omlik össze a ház, ha egy nao nem főzöl, nem takarítasz hanem fogod magad és elmész egyet edzeni vagy csak csatangolni.

Miért a férjedtől függ hogy mész-e v sem? A köröm miért a férjedtől függ? Mondod neki h drágám menjünk el fagyizni és mentek. Ha nincs kedve, elmesz egyedül v akivel akarsz.

Hosszútábon meg meg kell nézni hogy az igények egyeznek-e.

2022. máj. 12. 16:19
 8/28 anonim ***** válasza:
76%
#6 Pont ezt akartam írni. Keményen kényszeresek az ilyen nők, egy percet nem lehet mellettük feloldódni, mert DOLOG VAN.
2022. máj. 12. 16:22
 9/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom, igazából dolgozni muszáj hisz abból lesz a pénz. Szerintem ezt a kényszeresség dolgot nem lehet egy lapra tenni, azzal hogy van egy kerted, jószágaid (akiket szeretsz) szóval, ezt szerintem csak az értheti meg aki szintén ilyen közegben él, vagy látta anno a nagyszüleit szüleit akiknek gazdaságuk volt. Én valahol a kettő életvitel közt próbálok egyensúlyozni. Nem hinném hogy ezt egy lapra lehet tenni azokkal a nőkkel akiket említettetek. A barátaink lemorzsolódtak, mikor elköltöztünk, vagy családjuk lett kisgyerekkel- ez biztos sokaknak ismerős sztori..

6.osnak: a randis sztori szerintem nem vág ide, nem az van, hogy túlórázok, utána shoppingolok és nem érek rá a férjemmel foglalkozni.. ez másabb szitu szerintem.

2022. máj. 12. 16:31
 10/28 anonim ***** válasza:
79%
9# Kisállat vagy haszonállat? Erről egy csaj ismerősöm jutott eszembe, aki a 20 négyzetméteres garzonját teleköltöztette tengerimalacokkal meg kölyök kutyával úgy, hogy közben 12 órázott, majd folyton panaszkodott, hogy semmire nincs ideje és hogy ott kell lenni a kutyával. Na de akkor mire gondolt?
2022. máj. 12. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!