Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha sose megyünk sehova? Másfél éve vagyunk együtt, de sose megyünk sehova. Részben azért, mert nincs jogsija, pénze és mert nem igényli hogy menjünk. Ellaposodhat ettol egy kapcsolat?
Ez hosszabb távon megmérgezi a kapcsolatot, tapasztalat.
Frusztrált leszel, ha a te igényeid erre vonatkozóan egyáltalán nem érvényesülnek.
Nekem is volt olyan barátom, aki alig vagy néha egyáltalán nem igényelte az otthonról való kimozdulást, én viszont beleőrültem a négy fal közötti életbe, és hogy néha 2-3 hétig győzködtem, hogy menjünk már el valahova. A kifogások mindig olyasmik voltak, mint "errefelé nincs mit csinálni" vagy "nem mehetünk, mert sokba kerül". Igaz, neki volt jogosítványa, csak épp utálta a városi forgalmat (vidéken laktunk). Áá, a hajamat ki tudtam volna tépni sokszor.
Ha eleve otthonülősebb típus, ostobaság várni, hogy majd megváltozik.
Nem a pénz, meg a kocsi... neked van igényed valamire, neki meg nincs.
Nahát az sokáig nem fog menni, azt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!