Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem megyünk együtt sehová?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megyünk együtt sehová?

Figyelt kérdés

Rövid leszek: Zavar hogy nem ismerem a párom kollégáit, főleg azért mert sok időt tölt velük. 1-2-vel találkoztam, amikor átjöttek hozzánk. De többnyire a találkozóikat nem itthonra szervezik, hanem kocsmákba és szórakozóhelyekre. Ahová én sosem vagyok hivatalos.

Kérdeztem már tőle, miért nem mehetek, a válasz az volt, hogy ezek céges összejövetelek.

Ti mit gondoltok erről? Van/volt még más is hasonló szituációban?

Azon gondolkozok, hogy ezen már változtatni kellene, csak kérdés hogy hogyan. Mert beszélni már nem tudok vele mit erről.

2014. jan. 13. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem megyek a férjemmel, mikor a kollégáihoz megy, de nekem nem is merült fel, hogy ez probléma lenne. Ismerem őket, mert ők is jönnek nálunk időnként, de nem fogok, és nem is akarok mindig a férjem nyakán lógni. Ismerem és bízom benne, nem akarom ellenőrizgetni.
2014. jan. 13. 12:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Értelek 1-es. De ők nem jönnek ide. Mindig hívom őket, de évente 1 max. 2 ilyen alkalom van. Engem ez nagyon kezd már zavarni. Mert a kikapcsolódás ne mindig abból álljon hogy számomra ismeretlen emberekkel és helyeken van. Fordítva ezt én se tehetem meg!
2014. jan. 13. 12:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

nálunk ilyen baj hála nincs...

mert a párom elhív ezekre,nyilván nem egy zártkörű céges partira,karácsonyi vacsira,de ha saját szerveződésben van valami,akkor igen...

először el is mentem velük bulizni,ide-oda kirándulni,de most ha van ilyen,hívnak,de már nincs mindig kedvem,és amúgy egyre ritkább is...

de ez kölcsönös mert én is hívtam,ha melo után volt vmi pub stb.

amúgy szerintem inkább azzal van ilyenkor a baj,hgoy mennyire sűrűn van ilyen progi....nem?

2014. jan. 13. 12:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Van úgy hogy hetente szerveznek ilyet és van hogy havonta 1x. Amikor heti szinten ment, akkor már rendesen ki voltam bukva. Attól meg főleg kibukok hogy a részeg kollégája is rányomul.
2014. jan. 13. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk is elmegy a férjem a céges "bulikra", ami abból áll, hogy a sörözőkbe beülnek és dumálgatnak.

Engem nem zavar, hogy nem lehetek ott, mert:

1) nem tudnék hozzászólni a témákhoz, mert mindig a m.hely a téma még ekkor is

2) kell neki (is) a kikapcsolódás. Méghozzá nélkülem.

3) egyenlőre még nem osztódtam, így nem tudnám a két kiskorú gyerkőcünket hová tenni. Nálunk minden rokon dolgozik és igen, fáradtak is szoktak lenni.

Felvigyázókban meg nem bízom, környékünkön meg értelmes, rendes nem is akad.

2014. jan. 13. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek együtt is valamerre. De a céges találkozóra elmenned tényleg nincs sok értelme.

Én egyszer addig nyúztam, amíg elvitt magával. Mondanom se kell, halálra untam magam, mert egész este gőzöm se volt arról, amiről beszélnek. Számukra érdekes volt a Pistabá nyugdíj előtti búcsúztatója, meg a debreceni részleg kibeszélése, én meg eleinte mindig kérdeztem a háttérinfókat, de aztán én is meguntam és láttam, hogy a többiek is unják már, hogy folyton magyarázzanak. Többet nem is mentem :)

A lényeg: szervezzetek külön programot, és akko nem fog zavarni, hogy ő is elmegy a kollégáival.

2014. jan. 13. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem olyan helyen dolgozik, ahol a kollégái egy teljesen zárt közösségnek érzik magukat és igazából nem is kíváncsiak senkinek a párjára, családjára.

Szerencsére épp emiatt a férjem nem sűrűn jár el velük bulizni, csak a "kötelező" karácsonyi meg szülinapi bulikra. Ha esküvő vagy egyéb társas/családos összejövetel van, akkor mindig kér, hogy menjek vele, de olyankor én nem érzem jól magam, mert csak a munkahelyi sztorikat mesélik, amihez laikusként hozzá sem tudok szólni. Ha szerencsém van, találok 1-2 külsős feleséget/férjet, akik szintén csak díszletnek vannak ott, és akkor velük tudok kicsit beszélgetni.

Hogy hozzánk jöjjenek, azt már nem propagálom, mert ugyanúgy kiszorítanak a társalgásból, és csak cseléd vagyok olyankor, esznek-isznak, de szinte hozzám sem szólnak.

Nagyképű csapat, már nem is érdekelnek. Az újabbakat már nem is ismerem. A férjem meg szerencsére inkább velem szervez programot, mint velük. Hozzáteszem, náluk a csajok többsége szintén nyomulós, és cserélődnek, mindig jön új husi, mindegyik meg volt/meg lesz annak, aki akarta/akarja. De megbízom a férjemben, amíg nincs okom gyanakodni és rendben van a kapcsolatunk, addig nem idegesítem magam emiatt.

2014. jan. 13. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A párod másokkal is jár el szórakozni, vagy csak kollégákkal? Úgy engem is zavarna.

Te viszont nélküle nem mehetsz el, jól értem?

2014. jan. 13. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
8 Utolsó fogta meg a lényeget. Ha ezt fordítva te nem teheted meg, akkor ebben a kapcsolatban gáz van.
2014. jan. 13. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:

1: én sem ismerem a párom kollégáit, illetve egyet ismerek jobban, mert ő régebbről a haverja, a többieket nem, vagy csak, ha összefutunk spar-ban, tescoban, akkor helo-helo. Céges rendezvényekre természetesen én sem megyek, egyéb szerveződésben nem igen szokott elmenni a párom kollégákkal, de gyerekkori haverokkal heti szinten, az nem zavar. Néha nálunk vannak, néha máshol. Néha megyek, néha nem.

2: te most akkor hogy értetted, hogy nem mentek együtt sehova? Mármint, hogy te meg ő nem mentek el moziba, baráti társasággal kocsmázni...stb? Mert így gáz.

3: az meg milyen, hogy te nem mehetsz a te barátaiddal, kollégáiddal külön el? na neeeeem, azért ne hagyd már, hogy madárnak nézzen...

2014. jan. 14. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!