Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet a fogyásra?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel együtt vagyunk kb 4 éve, kövér volt mindig is, most 95 kg körül lehet (167 cm). Nagyon tetszik az ágyban, szexi és vonzó is, de ez a túlsúly már nagyon egészségtelen. Igaz, jár rendszeresen edzeni, biciklizik, túrázik, szóval mozog, de nyilván mellé eszik is rendesen.

Mondtam neki, hogy nekem nagyon tetszik így is, de az egészsége érdekében olyan 20-30 kg-t le kéne dobnia és hogy én ebben szívesen segítek neki. Azóta nagyon megbántva érzi magát, azt mondja, az egészsége nem az én dolgom, ha meg nem tetszeik nekem, akkor ezt is momdhattam volna, nem kell hazudozni. Nyilván nem erről van szó, és igenis az én felelősségem is az egészsége, ha hosszútávon vele akarok maradni.

Ti hogyan bitkóztatok meg ezzel a helyzettrl, ha volt ilyen? Illetve, nekem sosem tetszettek nagyon a vékony nők, de ha sikerül, akkor a vágy azért még megmarad?

2022. máj. 11. 07:31
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Szeretném jelezni, hogy a dohányzó apa megnöveli a vetélés, a koraszülés és a genetikai rendellenességek kockázatát. Ha aktuális a gyerek téma (1-2 év), akkor ideje lenne neked is változtatni.

Amúgy szerintem rosszul közelíted meg a kérdést, az ilyen miattad aggódom/féltelek igazából a másik félnek nagyon bűntudatkeltő, úgy, hogy akár a hátteret sem ismered. Pajzsmirigy? Stressz? Szokás?

Párod milyen alkat? Ha a klasszikus széles csípő, széles hát, vastag csontok, kb ilyen NDK-s úszónő, akkor ha beledöglik sem fogja elérni az általan "ideálisnak" tartott 55 kilót. Húgom ilyen típus a 155 centijéhez, vért izzadva tudott lefogyni 52 kilóra, hullott a haja, stresszelt, a végén elmaradt a menstruációja, egyfolytában fázott - pedig az étrendje rendben volt, szedett vitamint, rengeteget mozgott. Most olyan 65 kiló körül van, szép az alakja, izmos, simán lefut egy maratont/körbetekeri a Balatont, míg én az ideális súlyommal kiköpöm a tüdőm pár kör futás után. Lehet a te barátnőd is olyan, hogy egy szálkás 70-75 kilóval már bármelyik pasi rámozdulna.

Picit lehetne terelgetni a barátnőd, hogy 5-10 kilót adjon le, abból már ő is érezné, hogy jobb-e neki. Akár segíthetsz is neki benne, apró trükkökkel. Például hogy hallottad, hogy milyen káros a cukor/finomliszt/olaj, ne vegyetek. Süss és főzz neki olyat, ami kevésbé káros, jobban laktat, édesség helyett vegyél gyümölcsöt, chips helyett grillezett zöldség, a lehetőségek végtelenek. Ha kirándultok csomagolj kaját, próbáljátok ki a keleti konyhát (indiai, japán, thai) sokkal egészségesebben, tisztábban étkeznek. Ha sokat jártok bulizni, akkor az alkoholt is érdemes kiiktatni, tarts vele ebben is. És máris másképp hangzik az, hogy "szívem, szeretném ha együtt egészségesebben élnénk, mert aggaszt, hogy mi lesz velünk a jövőben", mint a "szívem, szeretlek, de nem akarod lefogyni a súlyod felét?". Mivel te szeretnél változást, ezért az elején nagyon partnernek kell lenned benne. Hogy esne neki, ha esténként nyammoghatná a paradicsomos salátát, te meg rendelsz egy pizzát, iszol egy sört és kimész egy cigire az erkélyre?

Szóval így vedd rá: óvatos terelgetés és szolidaritás.

2022. máj. 31. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!