Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet a fogyásra?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel együtt vagyunk kb 4 éve, kövér volt mindig is, most 95 kg körül lehet (167 cm). Nagyon tetszik az ágyban, szexi és vonzó is, de ez a túlsúly már nagyon egészségtelen. Igaz, jár rendszeresen edzeni, biciklizik, túrázik, szóval mozog, de nyilván mellé eszik is rendesen.

Mondtam neki, hogy nekem nagyon tetszik így is, de az egészsége érdekében olyan 20-30 kg-t le kéne dobnia és hogy én ebben szívesen segítek neki. Azóta nagyon megbántva érzi magát, azt mondja, az egészsége nem az én dolgom, ha meg nem tetszeik nekem, akkor ezt is momdhattam volna, nem kell hazudozni. Nyilván nem erről van szó, és igenis az én felelősségem is az egészsége, ha hosszútávon vele akarok maradni.

Ti hogyan bitkóztatok meg ezzel a helyzettrl, ha volt ilyen? Illetve, nekem sosem tetszettek nagyon a vékony nők, de ha sikerül, akkor a vágy azért még megmarad?

2022. máj. 11. 07:31
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Nézd, 4 éve vele vagyok, esélyes, hogy jobban ismerem, mint te és többet beszéltem vele komoly dolgokról, mint te. Tudom, hogy segíteni akarsz, de nincs önbizalomhiánya, legalábbis nem akkora, ami area szorulna, hpgy pszichológushoz járjon. És ezt látom is rajta, nahyon kiegyensúlyozott nő, az egyik legjobb dolog éppen ez benne. Sosem panaszkodott a testére, nem takargatta magát szex közben, stb.
2022. máj. 11. 08:47
 22/51 anonim ***** válasza:
80%

Rendben van, értelek. Így kívülállóként ennyit tudtam segíteni.

A legjobbakat kívánom nektek! :)

2022. máj. 11. 08:52
 23/51 anonim ***** válasza:
68%

Általában max annyi kilónak "szabadna" lenni, ahány centi van a 100-as felett, tehát a barátnőd vagy az én esetemben, mert én is 167 cm vagyok, max. 67 kg. De ez persze még mindig lehet husi-musi test, vagy közepesen izmos, ill. én pl anno 63 kg-al éreztem magam jól a bőrömben. Most kb 91 kg vagyok (nagyon sokat híztam az elmúlt 5 évben testi és lelki okokból), de sikerült fogynom több mint 6 kg-ot. ☺️ Szeretnék újra úgy kinézni, mint anno, és igazi nőnek érezni magam, most úgy érzem, ez a folyamat végre elindult. Még egy olyan 5-10 kg-ot szeretnék fogyni, mielőtt intenzívebb mozgásba kezdenék a sétán felül, az ízületeimre való tekintettel. Azt tudni kell, hogy én ezzel a testsúllyal és testképpel nagyon nem érzem jól magam a bőrömben, és nem érzem magam nőiesnek, szerethetőnek, annak ellenére, hogy egyébként mások szerint még így is vonzó vagyok, én ezt nem érzem és nem tudom elhinni (magamról). A hízás teljesen megváltoztatott, minden tekintetben. Irigylem azokat a telt vagy akár kövér nőket, akik igazán nőiesek tudnak maradni, és jól érzik úgy magukat, látszik rajtuk, hogy meg vannak elégedve magukkal. Azok a nők tényleg szépek tudnak lenni, mint pl. Tara Lynn. Ha a barátnőd is ilyen, aki amúgy csupa szépség és életöröm a kilóival együtt is, az tök jó dolog és akkor valóban így kellene őt elfogadni, amit szerintem te tökéletesen meg is teszel, a leírásod alapján. Az is jó, hogy ezzel együtt szeretnéd őt egészségesebbnek tudni, szóval hajrá, szerintem adj bele mindent, ez neki is javára válik! 🙂

Viszont ha nagyon nem akarja, akkor hagyd szerintem és csak szeresd továbbra is.

2022. máj. 11. 08:55
 24/51 anonim ***** válasza:
25%

Én az egészségére hivatkoznék + a jövőbeli tervekre. Elmondanám neki, hogy vele szeretnék lenni még nagyon nagyon sokáig, és gyermeket is tőle szeretnék, de a túlsúlya ezekben akadályozó tényező lehet, mert a túlsúlyos nőknek nehezebb teherbe esni, a gyermeket is befolyásolhatja, és egyéb betegségekre is hajlamosít a túlsúly. Elmondanám, hogy nem kell 60 kg-ra fogynia, de egy 15-20 kg-t fogynia kellene az egészsége és a közös jövőnk érdekében.

Ha ezen megsértődik, akkor nem tudsz mit tenni, egy önértékelési gondokkal küzdő emberrel van dolgod.

Én viszont a helyedben szakítanék, ha nem lenne hajlandó fogyni. Nem szeretnék olyan emberrel hosszú távon tervezni, aki ennyire sz*rik bele az egészségébe. Ekkora súlynál már csak több lesz. A terhességgel még hízni fog, a szülés után kicsi gyerek mellett pedig már ideje nem lesz annyit mozogni. Majd ott leszel egy 120 kg-s nővel, aki kicsit sétálni alig tud majd a súlytól.

2022. máj. 11. 08:56
 25/51 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, én is félek ettől. Pedig nekem nagyon tetszene 100-120 kgosan is, de tudom, hogy ez már nagyon rossz ógy, egészségtelen, veszélyes... viszont én szeretném, ha 60 kgosra fogyna, mert az lenne számára az egészséges, nem a 80 meg 70...
2022. máj. 11. 09:02
 26/51 anonim ***** válasza:
71%

Szia kérdező!

Én is 160 cm vagyok, voltam 48 és 61 kiló is. Jelenleg az utóbbi.

Borzasztóan csinos lettem így, mondjuk rajtam alapvetően az izom a több, ami ugye nehezebb, mint a zsír. Ezt csak azért mondom, mert valaki irt valami olyat, hogy milyen magassághoz milyen testsúly az ideális.

Ha valaki 160 cm és 70 kiló, de sportos és izmos, az nem egeszsegtelenebb, mint ha 60 kiló “tömény zsír” lenne, szóval abszolút nem a súlyos múlik, hanem a zsír és az izom arányán.

23N

2022. máj. 11. 09:07
 27/51 anonim ***** válasza:
36%

Azt azért nem árt tudni, hogy a teltség nem egészségtelen, mint ahogy a normál testsúly sem garancia a hosszú életre...

Viszont: ha a kedvesed valóban leadna 20-30 kilót, akkor a melle totálisan leapadna, a testét a lötyögő bőrök "díszítenék", az arca beesett lenne... s egy ilyen kinézettel lelkileg összeomlana!

Hát, szerintem meg ez lenne az igazi betegség, nem az ami most van!!!

2022. máj. 11. 09:15
 28/51 A kérdező kommentje:

Sajnos a teltség akkora kockázat, hogy az egészsége érdekében mindenképpen meg kell ezt lépni.

Aggódom is amiatt, hogy majd nem fog tetszeni kisebb mellekkel, de ez sajnos nem ezen múlik.

2022. máj. 11. 09:32
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha pajzsmirigy problemai vannak akkor ha akar sem tud fogyni....

Elobb ilyen dolgokat kellene tisztazni.

Amugy ha igy tetszik akkor fogadd el igy. Plane ha o igy erzi magat jol!

2022. máj. 11. 09:45
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Az itt a baj ha ő nem akarja, akkor nem fog történni semmi. Valóban az együtt főzés egészségeset jó ötlet, kezdetnek otthon iktassátok ki a fehérlisztet, fehér kenyeret, cukrot stb szar dolgot. De felnőtt ember, ha enni akar szar kaját megoldja. Benne kéne felébreszteni a vagyat a fogyásra.

Egyébként meg a kg nem minden. Rajtam világéletemben volt felesleg de nem ennyi. Viszont mindig is sportoltam és mozogtam. 4 éve jarok terembe rendesen. Vannak emberek akiken mondjuk egyenletesebben oszlik el a súly mint rajtam és 10kg-al mégis többek, nem mondanám annak.

Engem se szoktak annyira saccolni amennyi vagyok, mert elég izmos is vagyok mellé, plusz ha behúzom a hasam akkor már tök más az összkép. De a sport mellé most álltam rá rendesen a diétára, eddig mindig volt 1-2 apróság amin elcsúszott a fogyás. Ennek fejben kell megtörténni.

2022. máj. 11. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!