Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet a fogyásra?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel együtt vagyunk kb 4 éve, kövér volt mindig is, most 95 kg körül lehet (167 cm). Nagyon tetszik az ágyban, szexi és vonzó is, de ez a túlsúly már nagyon egészségtelen. Igaz, jár rendszeresen edzeni, biciklizik, túrázik, szóval mozog, de nyilván mellé eszik is rendesen.

Mondtam neki, hogy nekem nagyon tetszik így is, de az egészsége érdekében olyan 20-30 kg-t le kéne dobnia és hogy én ebben szívesen segítek neki. Azóta nagyon megbántva érzi magát, azt mondja, az egészsége nem az én dolgom, ha meg nem tetszeik nekem, akkor ezt is momdhattam volna, nem kell hazudozni. Nyilván nem erről van szó, és igenis az én felelősségem is az egészsége, ha hosszútávon vele akarok maradni.

Ti hogyan bitkóztatok meg ezzel a helyzettrl, ha volt ilyen? Illetve, nekem sosem tetszettek nagyon a vékony nők, de ha sikerül, akkor a vágy azért még megmarad?

2022. máj. 11. 07:31
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

25

"viszont én szeretném, ha 60 kgosra fogyna, mert az lenne számára az egészséges, nem a 80 meg 70..." Ez színtiszta butaság. Bőőőven jó lenne, ha 95-ről 85-re fogyna (első körben). Aztán esetleg ha jobban érzi magát a bőrében, akkor még lehet ebből 75 kiló is. Ennél tovább ne menjen, mert neked nem fog tetszeni és nagyon könnyen lehet, hogy magának sem!!

2022. máj. 11. 10:40
 32/51 A kérdező kommentje:
31: de 75 kg-san még mindig nagyon nagy a kockázata annak, hogy az egézségére megy. Egyébként meg nekem már 75 kgsan is sem nagyon tetszene, de ezt a részét félre tudom tenni, mert nyilván az egészség jóval fontosabb.
2022. máj. 11. 10:48
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal. Egy 167 cm-es nőnek sehol nem a felső határ a 60 kg, az inkább vékony. Most direkt megnéztem, 69.4-et ír a bmi a normál felső határának. 75 kg-al persze duci lenne, de egészségügyileg az még semmi. Tök jó lenne ha utána néznél mielőtt random számokkal terrorizálod, amiket a kisujjadból szoptál gondolom, mert alapjuk nincs.

Amúgy meg azt írod, mindig is kövér volt. Akkor minek jöttél össze vele? Ha ennyire aggódsz a kövér nők egészségéért, akkor ne gyere össze velük. Én kövér nem vagyok, de dohányzom. Megértem, hogy sokaknál ez kizáró ok, teljesen jogos. De ha már valaki így összejött velem, és utólag pampoga, azt én is leoltanám. Akkor lenne jogod az egészségén pattogni, ha a kapcsolat alatt lett volna kövér. De mivel már előtte is az volt, tudtad mit vállalsz. Én sem bírnám, ha folyton ezzel nyaggatnál, megmutatnám, hogy arra van az ajtó, lehet 60 kilósat keresni.

2022. máj. 11. 12:07
 34/51 A kérdező kommentje:

33: azért vele jöttem össze, mert nagyon vonzódom hozzá testileg és lelkileg is. Nekem mimdog is az ilyesmi nők jöttek be. Az egészséggel akkoriban nem foglalkoztam, mert nem tudtam, hpgy ennyire káros és ennyire befolyásolja pl. a születendő gyerek egézségét. A számokkal kapcsolatban talán igazad van, de a 75 kg-t már problémának tarzják a legtöbb helyen, az ideális az ilyen 45-55 kg, és ezért szeretném, ha ő minél jobban lefogyna.

Sajnos csak az utóbbi időben tudtam meg, hogy ennyire fontos a súly, és hogy ennyire tarthatatlan az övé.

2022. máj. 11. 12:25
 35/51 anonim ***** válasza:
83%
Túlsúlyos volt, amikor összejöttetek, nem? Akkor meg mit rinyálsz?
2022. máj. 11. 13:02
 36/51 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy, inkább passzold át nekem. Én úgy szeretném, ahogy van, nem akarnám megváltoztatni.
2022. máj. 11. 13:02
 37/51 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező eleinte szimpatikus volt, de szerintem valami nem stimmel nála a toronyban. Újra és újra leírja, hogy ha vékonyabb lenne a barátnője, akkor már lehet, hogy nem is vonzódna hozzá. De fogyjon le, méghozzá drasztikusan.

Kérdező, mi a probléma valójában? Gondold át, fogalmazd meg magadban. Újra és újra. Mert itt vmi más dologról van szó, mint amit ál-nemesen leírsz.

2022. máj. 11. 13:06
 38/51 A kérdező kommentje:
A probléma, hpgy egészségtelen és félek, hogy el fogom veszíteni emiatt.
2022. máj. 11. 13:07
 39/51 anonim ***** válasza:
28%
A férjem is elkezdett fogyózni. Tegnap este épp sokkot kaptam, amikor mérlegre állt, hogy már nemsok különbség van a súlyunk között. Úgyhogy én is belehúztam.
2022. máj. 11. 13:19
 40/51 anonim ***** válasza:
26%
A stressz sem tesz jót az egészségnek. Tehát ne stresszed a fogyással
2022. máj. 11. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!