Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor, vagy akár később is, ha már kapcsolatban vagytok, kéretitek magatokat? Fontos, hogy várasd a másikat, nem reagálsz hamar az üzenetére, elérhetetlennek mutatod magad (elérhetetlenebbnek annál, mint amennyire szeretnél vele lenni)?
Köszi a válaszokat mindenkinek. A kérdést igazából kiterjesztve szeretném, ha értelmeznétek, írhattok másfajta történeteket vagy viselkedésmintákat, nem csak az a lényeg, hogy vártok-e az üzenetírással.
Máig megfejthetetlen nekem, ha a kapcsolat elején csábítjuk a másikat szép fehérneműben, szexuális vágyat csiholunk, az csábítás? Később ha kelletjük, kéretjük magunkat szintén a vágy fölélesztése céljából, az már csak egy játszma? Korábbi kapcsolatomban valahogy így magyarázta a férfi, hogy az elején izgató, ha nem tudja, mit akarok, zavarosan kommunikálok, később viszont legyek őszinte, mert idegesíti a konfúz kommunikációm. Én teljesen összezavarodtam ettől, de valahol azt érzem, nem korrekt, hogy a saját megváltozott igényeit rajtam veri le. És már nem vagyok fiatal, jó lenne eligazodni az emberi kapcsolatok útvesztőjében. Anélkül, hogy azt a módszert alkalmaznám, amint nem értek valamit vagy nézeteltérés van, hogy mindig a másikat kiáltom ki hülyének. A saját fejlődésem útját keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!