Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek annyira elérhetetlennek a szép lányok?
Igazából.. Nincs önbizalmam, de megvan rá az okom is mert a lányok nem tartanak helyesnek. Volt egy régebbi kérdésem a külsőmmel kapcsolatban, azokat nagyjából megfogadtam és próbálom magamból a legtöbbet kihozni. De valahogy nem érem el azt a hatást amit szeretnék.. Egyszerűen csak jólesne ha rámírna egy lány hogy szívesen beszélgetne velem vagy ilyesmi. De nem.. Másoknak naponta többen is írnak de nekem már jó ideje senki.. Csak én vagyok így ezzel? Miért nem keresnek engem? Még a "barátaimnak" nevezett személyek sem. Pedig próbálok kedves lenni mindenkivel.. Szóval akkor a 2 kérdés:
1. hogy tudnám elérni hogy legyenek új lány ismerőseim?
2. Miért nem keresnek engem?
H valami nem világos kérdezzetek köszi előre is!
15/F
ha te nem keressel mást ő miért keressen?
1kérdésre keressél magadnak hobbit és lehet találkozol lányokkal
Nekem is ez a gondom,pedig sokak szerint nincs gond a külsőmmel,akinek itt gyk-n elküldtem a képem.
De nem tudom hol ismerjek meg új csajokat,mert kisvárosban lakom.Iskola kilőve,mert hatosztályosban vagyok,most fejeztem be a 8. osztályt,7-es csajok már ribik,9-esek 20 éves krapekokra buknak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!