Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy újra elérhetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra elérhetetlennek tűnjek?

Figyelt kérdés
Egy lány akivelelég rég óta beszélgetek de még nem találkoztam vele mert nincs otthon, azt mondta azért tetszettél meg neki rögtön mert elérhetetlennek tüntem. Azóta minden nap beszélünk kb.5 hete törtènt csak nem tudtunk találkozni mert vagy ő vagy én nem voltunk otthon. Mit tegyek hogy újra elérhetetlen legyek számára vagy egy kihívás?

2017. júl. 6. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

semmit, legyél önmagad, ne menj bele játszmákban.

szerintem eddig sem voltál különösebben elérhetetlen vagy érdekes, különben az belülről fakadna, a személyiségedből, és nem itt érdeklődnél, hogyan csináld.

az ilyen taktikázások irtó szánalmasak, és ha sikerül is, hamar lehull az álarc.

ha esetleg összejöttök, 2 nap után kiderül, valójában milyen is vagy.

különben meg ha akarsz valamit ettől a lánytól, mi a francért játszod meg az agyad, adod az elérhetetlent?

nem jobb lenne őszintének lenni, egyenesnek, vállalni önmagad, és megnyílni???

2017. júl. 6. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Én önmagadat adom ő mondta hogy amikor először látott azt mondta hogy elérhetetlennek gondolt
2017. júl. 6. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
57%

szerintem tök átlagos pasi vagy, a helyesírásod például kifejezetten pocsék.

azért mert tett rád egy ilyen megjegyzést (ami ki tudja, mit jelent nála), kár ebbe belelovalnod magad, és taktikáznod.

2017. júl. 6. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt szeretné, ha szarnál a fejére, mert az a szexi.

30/f

2017. júl. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!