Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha elérhetetlennek tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elérhetetlennek tart visszajöne?

Figyelt kérdés
5 hónapja szakítottunk a párommal mert az utóbbi hónapokban sokat veszekedtünk. Én szakítottam, de másnap megbántam ki békültem volna, de nem akart. Azután öszejött egy 19 éves lánnyal aki 8 évvel fiatalabb nála persze, h 2 hónap alatt vége lett a kapcsolatnak veszekedtek mindenen. Engem a szakításunk után 2 héttel felkeresett, napi szinten beszélgettünk megcsalta velem a lányt, elmondta a tesójának, h hiányzok neki mégsem hozta fel a békülést pedig sülve főve együtt voltunk, moziba, wellnesezni, bulizni jártunk. Azthittem békülni akar majd állandóan érdeklődött, h van-e valakim. Átjött a beteg nagymamámat megnézni. Erre nemrég összejött egy másik lánnyal. De a haverja mondta, h állandóan rólam beszél meg érdeklődik szóval nem értem miért csinálja ezt velem. Arra gondoltam, h ha elérhetetlennek tűnök neki majd rájön mit veszített. A közösségi oldalakról le is töröltem. Ha ír sms-t nem írok vissza mert ez így nem mehet tovább. Szerintetek ez hatásos lesz idővel?
2017. jan. 8. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mar alapbol szar volt a kapcsolatotok, fereg mod viselkedik, szarik a fejedre (mikozben veled csalt mast hamarosan mar volt talonban egy harmadik).... mondd csak, miert akarod ezt meg 16 eves tinikori jatszmazasokkal tovabb eroltetni? Megalazo az egesz.
2017. jan. 8. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt szar 7 évég voltunk együtt. Nagyon jól működött mondhatni, h tökéletes volt. Csak az utolsó 3 hónapban annyira megromlot amit nem is értek miért olyan hirtelen történt. De ő is mindig hozzám tér vissza hiába próbálkozik másokkal.
2017. jan. 8. 15:33
 3/3 kolosszus22 ***** válasza:

Igazi dedós éretlen viselkedés mindkettőtök részéről. 7 évig együtt voltatok,de képtelenek vagytok normálisan felnőtt módjára leülni és megbeszélni ezt az egészet normális hangnemben. Csak játszmáztok itt egymással, na pont ezért nem is működne köztetek az egész. Expalid meg különösen görény, szórakozik más csajok érzelmeivel miközben rólad rinyál, de te se vagy okosabb, csak taktikáznál itt össze vissza, elérhetetlennek akarod mutatni magad stb. Közben meg róla ábrándozol, legalább lehetne neked több eszed aztán szembesíthetnéd az egésszel, hogy vagy meg tudjátok beszélni és mondja el kerek perec h még akar-e valamit, meg te is mondd el h mit akarsz vagy lezárjátok végleg.

Éretlenek vagytok!

29F

2017. jan. 8. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!