Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak addig voltam érdekes, amíg elérhetetlennek tűntem?
Itt azért nem feltétlenül a kérdező az, aki elcseszte az egészet.
Nekem is van egy ismerősöm, aki ezt csinálja. Sportot űz a lányok meghódításából. Van egy-két jól bevált szexpartnere, de egyébként senkije. Csak "vágyakozik" a normális nők után, talál is esetenként egy-kettőt, csapja a szelet iszonyú sokáig, majd amikor összejönne, akkor legfeljebb egy-két szex, és már nem olyan érdekes, nem az, amire számított, és kész, vége, ennyi. Most is, már tavasz óta beszélget folyton egy lánnyal, telefon, facebook, találkozgatnak, minden, de a lány nagyon nem hagyta magát. Erre meg mostanság van az, hogy úgy tűnik, végre sikerrel járna, de most meg visszakozik.
A konkrét ismerősöm kissé sérült lélek, nagyon fél a csalódástól, és azzal próbálja ezt kivédeni, hogy nem enged magához ilyen téren senkit közel. Ha mégis megtörténne, akkor menekül.
Mások viszont lehet, hogy azért csinálják ezt, mert egyszerűen élvezik a hódítás, a vadászat örömét. Nem akarnak komolyat, csak azt akarják érezni, hogy még az a lány is összejön nekik, aki eleinte nem érdeklődött irántuk. Egónövelés, ilyesmi.
Az ilyen férfinak szerintem amúgy az kell, hogy végre benőjön a feje lágya és felnőtten tudjon megküzdeni a maga gyengeségeivel és erősségeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!