Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne érezzem teljesen elérhetetlennek azt a lánytípust, aki nekem tetszik?

Figyelt kérdés
Nekem azok a lányok jönnek be, akik csinosan öltözködnek, már ránézésre látszik rajtuk, hogy magabiztosak, sugárzik belőlük a femininitás. De nem vagyok képes szabadulni attól az érzéstől, hogy ezek a lányok elérhetetlenek a számomra. Számomra nem vonzó, ilyen téren semleges lányokkal elég könnyen elbeszélgetek, de az ilyenekre szinte rá se merek nézni.
2016. aug. 18. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs önbizalmas egy magabiztos, elégedett nőhöz, akkor jobb is, ha nem velük kezdesz. Egyáltlaán nem elérhetetlenek, csak nem a te önbizalomhiányos típusod érdekli őket.
2016. aug. 18. 23:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem értetted egyébként a szöveget, amit leírtam? Hogy azért szeretnék ilyet, mert ők tetszenek? Vagy szerinted olyannal járjak, aki nem tetszik?
2016. aug. 18. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Ha egyszer ilyen nővel találkoznál, akkor vegyél egy mély levegőt, gondolatban számolj el ötig, tedd félre az ilyen jellegű gondolataidat és csak mosolyogj. :D Hidd el, ők sem fognak téged keresztben lenyelni.

Miért hiszed azt, hogy ők elérhetetlenek lennének a számodra? Nem vagy magaddal megelégedve?

2016. aug. 18. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Úgy, hogy ezek a nők is "csak" emberek. Durva példa, de elképzeled a wc-n ahogy székrekedéssel küszködik.
2016. aug. 18. 23:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert ők olyan igazi nőnek tűnnek, még amelyik csak 19-20 éves is, bennem meg sosem jött elő az az érzés, hogy "férfivá értem". Elég kisfiús a kinézetem, és gyakran úgy is kezelnek, mintha még jóval fiatalabb lennék a koromnál, talán ezért.
2016. aug. 18. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem lánytípus, te marhaokos. Ez egy átlagos, önmagára igéynes és magadbiztos nő leírása. Persze, hogy ez tetszik, mert neked nincs normálisan önbizalmad és nem azért jön be, mert az adott nő külső-belső tulajdonságai megfognak.
2016. aug. 18. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!