Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik nekem. Nem csak tetszik, tisztelem is őt. Megéri küzdeni érte?
Ő 23 én 22.Kétszer volt 1-1 15 perces randink ami nem sikerült valami jól, nem tudtam megnyílni neki mert én visszahúzódó típus vagyok.Ő viszont szinte mindent elmondott az előző kapcsolatáról, és ez a lényeg.
3 évig élt az előző barátjával ami mély nyomot hagyott benne.Tegnap sírva mondta a telefonban hogy fejezzük be mert nem fogja tudni elfelejteni a barátját még ha együtt leszünk is, így neki már soha nem lesz senkije már bele törődött.
Én egy tapasztalatlan srác vagyok, soha nem volt még igazi barátnőm.
Visszahúzódó vagyok és csendes nehezen fejezem ki az érzéseimet.
Nem vagyok gazdag se szegény, bár szegény családból származom, és nehéz gyerekkorom volt.
Sokat dolgozom, ráadásul külföldön és nem egy az anyanyelvünk ez is nehezíti a dolgom.
De azt tudom hogy tetszik ez a lány, és nekem elegem van a magányból.
Tanácsot szeretnék segítsetek kérlek.
Sosem fogom megérteni, hgoy miért kell az előző kapcsolat(okat) felhozni már a randi elején. Később sem hoznám fel... Ez már veszett ügy, felejtsd el! Akinek ennyi esze van, látja rajtad, hogy nem vagy az a tapasztalt, menő srác és akkor még az előző palijával traktál??
N
Szerintem ő amolyan "lelki szemetesládának" használ/tart téged. Szerintem, ha ennyire a volt pasija érdekli, akkor hagyd a fenébe, még nincs túl rajta kicsit sem, főleg ha még sír is miatta.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!