Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, nektek tetszik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek tetszik, ha egy nőnek sok hobbija, célja van?

Figyelt kérdés
Mert futottam már bele olyan srácokba, akik zokon vették, hogy nem vagyok elérhető 0-24... De hát ha egyszer dolgom van. Ott az egyetem, mellette még a barátaimmal is szoktam találkozni, sportolok, fozok, olvasok, filmezek, stb. Számomra hihetetlen, egyesek hogy nem csinálnak egész nap semmit.
2016. aug. 15. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Egyetértek veled. Te haladsz az önmegvalósítás felé. Akinek nincsenek céljai, azok vesztesek...
2016. aug. 15. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Hipszter alarm!
2016. aug. 15. 10:10
 3/9 Diavolino44 ***** válasza:
Nekem is ez lenne a fura, de en ha ismerkedesnel kiderül, hogy a lányt kb csak a Facebook meg a bulik érdeklik, pattintom lefelé. Miről fogunk beszélgetni 3-4 het utan?
2016. aug. 15. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Az jó ha sok hobbija és célja van, de ha a fontossági sorrendben minden mást előbbre helyez nálam akkor azt mondom menj a p*csába.
2016. aug. 15. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Ha valakire nem szánsz időt és mindent elé helyezel, tetszik v. sem zokon fogja venni.

Nekem is sok dolgom van meg hobbim, aztán ha valaki érdekel akkor mégis előbbre veszem a listán.. ne legyél már életképtelen..

2016. aug. 15. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Igen, az jó, minél több idejét le tudja kötni. Ilyen nőkből, egyszerre, lehet akár 3-4 barátnő is. Valamelyik, csak tud rám is szakítani 1-1 órát.
2016. aug. 15. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
nincs időd felvenni a telefont, akkor hogy lenne időd egy pasira?
2016. aug. 15. 11:21
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Tetszik, az viszont már nem jönne be, ha emiatt hanyagolva lennék.
2016. aug. 15. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Az jó, ha sok hobbija van. Az viszont már nem, ha nem vonja bele a párját is...
2016. aug. 15. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!