Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak, hogy ne tűnjek szánalmasnak?
Így is, úgy is szánalmas lesz a viselkedésed bármikor fogod is megtenni.
Nagyon gyerekes vagy. Ha valami nem tetszik, akkor dobod, de azért visszamész, mert szereted? Nem egyszerűbb lett volna felnőtt ember módjára kommunikálni, hogy mi az, ami nem tetszik és azon változtatni?
Semeddig.
#1es kellőképpen megfogalmazta a problémátok forrását.
Nos, kérdem én: kommunikálni próbáltatok már, normális keretek között?
Másfelől: egy dühös férfiember (amilyen az exed is, miután kidobtad)....kapaszkodj meg: NEM FOGJA BELÁTNI, HOGY IGAZAD VAN (LENNE). Miért? Mert nem.
A kétségbeesettséged ezzel a hozzáállással érthető teljesen.
26/F
Hagyni kéne a manóba.
Ha a kommunikáció nem megy, semmire sem mentek.
Továbbra is 26/F
Nem vagy szánalmas!
Én kétszer mondtam azt a barátonak, hogy ne beszéljünk többet, mert abban a pillanatban soknak tűnt a negativum. De ahogy telt az idő, rájöttem, hogy egyre jobban akarom őt. Először irtam neki, és megmondtam őszintén, hogy hiányzik, és örült neki. Másodszor, úgy gondoltam, hogy nem lenne hiteles egy ujabb üzi, ezért elmentem és megvártam munka után. 1 órát fagyoskodtam az autója mellett. Ekkor is örült.
Nem látta be, hogy igazam volt. De már nem is akartam, hogy igazat adjon nekem. Csak hogy vele legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!