Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig várjak, hogy ne tűnjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak, hogy ne tűnjek szánalmasnak?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal, mert elegem lett néhány dologból, viszont még szeretem. Mennyi idő, míg elmondhatom neki újra, hogy hiányzik és még mindig szeretem úgy, hogy ne nézzen kétségbeesettnek és közbe belássa, hogy azért volt is igazam abban, amiért nehezteltem rá?
2016. jún. 18. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
játszmázás... játszmázás mindenfelé
2016. jún. 18. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Így is, úgy is szánalmas lesz a viselkedésed bármikor fogod is megtenni.

Nagyon gyerekes vagy. Ha valami nem tetszik, akkor dobod, de azért visszamész, mert szereted? Nem egyszerűbb lett volna felnőtt ember módjára kommunikálni, hogy mi az, ami nem tetszik és azon változtatni?

2016. jún. 18. 20:45
 3/9 Noren1989 ***** válasza:

Semeddig.

#1es kellőképpen megfogalmazta a problémátok forrását.

Nos, kérdem én: kommunikálni próbáltatok már, normális keretek között?

Másfelől: egy dühös férfiember (amilyen az exed is, miután kidobtad)....kapaszkodj meg: NEM FOGJA BELÁTNI, HOGY IGAZAD VAN (LENNE). Miért? Mert nem.

A kétségbeesettséged ezzel a hozzáállással érthető teljesen.

26/F

2016. jún. 18. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy már ott tartottunk, hogy megbeszélni sem volt hajlandó velem a dolgokat... nem szeretnék játszani vele, csak megfordult a fejemben, hogy lehet jobb lenne mindkettőnknek egymás nélkül, ezért szünetet kértem... :( de olyan nehéz nélküle, de már semmi sem változott. annyit kértem már, hogy találkozzunk többet, kommunikáljunk egymással. de alig keresett engem. nagyon keveset találkoztunk...
2016. jún. 18. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Már most szánalmasnak tűnsz, szóval tökmindegy. Jó eséllyel becsajozik, de meg is érdemled.
2016. jún. 18. 20:55
 6/9 Noren1989 ***** válasza:

Hagyni kéne a manóba.

Ha a kommunikáció nem megy, semmire sem mentek.

Továbbra is 26/F

2016. jún. 18. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha zavarnak a dolgai és nem volt hajlandó ezen változtatni akkor ő nem szeret. Jó hogy dobtad. lépj túl rajta és keress mást,millió egyedülálló srác vár.
2016. jún. 18. 21:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, tovább lépek rajta, csak olyan nehéz, hogy néha megingok. Kötődtem hozzá, de ő mindig távol tartott magától hiába próbálkoztam. Jobb lesz így, tudom. :))
2016. jún. 18. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy szánalmas!

Én kétszer mondtam azt a barátonak, hogy ne beszéljünk többet, mert abban a pillanatban soknak tűnt a negativum. De ahogy telt az idő, rájöttem, hogy egyre jobban akarom őt. Először irtam neki, és megmondtam őszintén, hogy hiányzik, és örült neki. Másodszor, úgy gondoltam, hogy nem lenne hiteles egy ujabb üzi, ezért elmentem és megvártam munka után. 1 órát fagyoskodtam az autója mellett. Ekkor is örült.

Nem látta be, hogy igazam volt. De már nem is akartam, hogy igazat adjon nekem. Csak hogy vele legyek.

2016. jún. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!