Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tudod, hogy egy lány szerelmes beléd, és egyszer látnád őt összetörve zokogni emiatt, ez milyen érzést váltana ki belőled? Szánalmasnak tartanád a lányt?
De ha próbálnád vigasztalni, akkor ebből a lány lehet hogy azt érezné, hogy mégis szereted...szóval lehet ez sem jó taktika....
Én pár napja igy jártam, amikor végeztünk éjjel munkában, én hamarabb eljöttem, de nem messze az épülettől magamba roskadtam és elkezdtem zokogni miatta, az egész érzés miatt, ott voltam akkor is amikor ő kijött, és lehet hogy meglátott....és most igy utólag rohadtul cikinek érzem!
Az érzést nem tudom mert nő vagyok és voltam ilyen helyzetbe bár ő azt nem látta h sírok de tudott róla, majd hónapokig átnézett rajtam az orrom előtt udvarolt egy nőnek, amugy a mai napig végig kell néznem h MINDEN nőnek teszi a szépet körülöttem csak nekem nem. Magyarán neki BÁRKI jó rajtam kívül...mindegy erőt vettem magamon és amig látnom kell elviselem kedves leszek a normalizálódott viszonyunk is annak köszönhető h én ennek ellenére barátságos vagyok vele....
Bocsi ha nem tudtam segíteni de tudd h más is van hasonló helyzetbe.
25/N
Sajnálom, hogy te is igy vagy...
Bár én még mindig nem tudom, hogy meglátta--e hogy sirok,és hogy egyáltalán tudja-e, mennyire szenvedek miatta...mert időközben egyébként kiderült, hogy ezen a héten nem emiatt viselkedett velem másként, hanem egy munkahelyi hülyeség miatt neheztelt meg rám, de hálistennek megbeszéltük. Ugyhogy passz, hogy látott-e sirni vagy sem.
Egyébként velem hálistennek nem ugy van, hogy keresztülnéz rajtam vagy ilyesmi...érdekes a viszonyunk, lelkileg ő is kötődik hozzám,ha munkahelyből kifolyólag van valami konfliktusunk, mindig érzelmileg túl reagálja, meg mindig kedveskedik, segit, kiáll mellettem, ugy érzem számithatok rá...
De el fogom neki mondani személyesen is, hogy mit érzek, és mennyire rossz nélküle, mert már nem birom tovább. Kinevetni biztosan nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!