Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is ilyen nőkbe botlik mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyen nőkbe botlik mindig?

Figyelt kérdés

Valahogy eddig nekem csak olyan nőkkel sikerült ismerkedni, és kapcsolatban lenni, akiknek teljesen természetes, hogy nincs lány barátjuk, helyette van több tucat fiú. Ezekkel jár bulizni, fesztiválozni, együtt tanulnak, beülnek kávézni, sétálgatnak, és ez teljesen rendben van. De én nem beszélgethetek lány baráttal, mert féltékeny, és különféle indokokkal megmagyarázzák, hogy amit ők csinálnak az miért természetes, és ezzel szemben az én viselkedésem miért nem oké.

Nyilván nem minden nő ilyen, de nekem viszonylag sokkal volt már dolgom, és eddig kivétel nélkül mind ilyen volt. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is megfigyelte már ezt általános jelenségként?

2022. ápr. 28. 11:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
28%

16-os írta:

"Ha már barátkoznék egy férfivel, akkor többet is akarnék, mert érzelmileg közel kerülnék hozzá."

👍👍

2022. ápr. 29. 00:58
 22/63 anonim ***** válasza:
26%

20

Az amerikai fiú barátommal sem akartam dugni. Egyszerűen elvarázsolt az intelligenciája, a nyitottsága (20 éves kora körülre perfekt megtanult németül, csak úgy) és a humorunk hihetetlenül passzolt (ami nálam nagyon ritka). Jó hatással voltunk egymásra, ő már negyedéves volt és nem volt barátja a campus-on. Amikor velem elkezdett barátkozni, akkor a többi külföldivel ő is összehaverkodott. Ő meg nekem tanított nagyon sok mindent (rengeteget kérdeztem a helyes angol nyelvhasználatról (bár angol szakosként voltam kint, de azért volt mit tanulnom)), stb. stb. Sem ő, sem én nem egy darab husiként gondoltunk egymásra.

De oké, legyen beteges. Nekem nem is adódott több olyan lehetőségem az életben, hogy legyen ellenkező nemű barátom, tehát senki sem járt rosszul. Mindössze leírtam a véleményem, egyébként nem kérdezett senki, mert férfiaknak szólt a kérdés.

19-es voltam

2022. ápr. 29. 08:37
 23/63 anonim ***** válasza:
71%
De miért kell többet akarni attól, akivel érzelmileg közel vagy? Tehát ha valaki az ellenkező nem és nem a rokonod, akkor nem ismerheted meg, mert beindulsz rá?
2022. ápr. 29. 09:51
 24/63 anonim ***** válasza:
26%

23

Mert így működök.

2022. ápr. 29. 10:01
 25/63 anonim ***** válasza:
27%

23

Egyébként írtam, hogy nem is adódott lehetőség. Tehát végképp nem értem a vita tárgyát, mert soha senki (hímnemű) nem próbált meg barátkozni velem. Ja, nem is vagyok szép nő. :))

2022. ápr. 29. 10:08
 26/63 anonim ***** válasza:
91%
Én se vagyok szép. Életem nagyobb felében 30 kilóval nehezebb voltam. Ennek nem tudom, mi köze ahhoz, hogy tudok emberként tekinteni a férfiakra.
2022. ápr. 29. 10:21
 27/63 anonim ***** válasza:
26%

26

Én leborulok előtted és gratulálok neked. Meg mindenki másnak is, aki simán tud barátkozni az ellenkező neműekkel. Ja, a testsúlynak meg mi köze a szépséghez? Én meg kb. 10-15 kilóval voltam kevesebb a normál testsúlynál egész életemben. Extrém vékony vagyok.

2022. ápr. 29. 10:30
 28/63 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg tudja oldani, hogy az apával meg a bátyjával nem dugatja meg magát és nem kíván rájuk, az rendelkezik a képességgel, hogy felfogja, miért és hogyan lehet barátság férfi és nő között. Legfeljebb szándékosan játssza a hülyét
2022. ápr. 29. 10:30
 29/63 anonim ***** válasza:
* A magasságomhoz normálnak tekinthető testsúlyhoz képest.
2022. ápr. 29. 10:31
 30/63 anonim ***** válasza:
44%
18 éves (fiú)gyerekem válasza a kérdésre, hogy férfi és nő között van-e barátság: nincs, mert az egyiknek mindig bejön a másik.
2022. ápr. 29. 11:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!