Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is ilyen nőkbe botlik mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyen nőkbe botlik mindig?

Figyelt kérdés

Valahogy eddig nekem csak olyan nőkkel sikerült ismerkedni, és kapcsolatban lenni, akiknek teljesen természetes, hogy nincs lány barátjuk, helyette van több tucat fiú. Ezekkel jár bulizni, fesztiválozni, együtt tanulnak, beülnek kávézni, sétálgatnak, és ez teljesen rendben van. De én nem beszélgethetek lány baráttal, mert féltékeny, és különféle indokokkal megmagyarázzák, hogy amit ők csinálnak az miért természetes, és ezzel szemben az én viselkedésem miért nem oké.

Nyilván nem minden nő ilyen, de nekem viszonylag sokkal volt már dolgom, és eddig kivétel nélkül mind ilyen volt. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is megfigyelte már ezt általános jelenségként?

2022. ápr. 28. 11:14
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
77%

Szia..

Nekem van hasonló sztorim ,hogyha gondolod írj privátot.

23/N.

2022. ápr. 28. 11:23
 2/63 anonim ***** válasza:
100%
Pedig hidd el, hogy van más lány. Nekem egy darab fiú barátom van akit 5 éves korom óta ismerek. Az évek alatt persze be akart próbálkozni, és sikerült megbeszélni. Azóta mióta ezen a ponton túl jutottunk nagyon jó baráti kapcsolatunk van. Ismerem a barátnőjét (tündéri lány) és ő is a páromat. Kettesben kb évente 1x ha találkozunk. Mindig beszámolok, nem titkolom, nincsenek félreérthető helyzetek. Ezen kívül lány barátaim vannak. A páromtól hasonló korrektségre várok el.
2022. ápr. 28. 11:41
 3/63 anonim ***** válasza:
48%
Férfi és nő között nincs barátság.🙂
2022. ápr. 28. 11:54
 4/63 anonim ***** válasza:
95%

Én pont ilyen helyzetben vagyok. Mérnöknek tanultam, a szakterületemen 3% a nők aránya, nem tudok vele mit csinálni és nem tagadom meg a barátaimat, mert pöcsük van.

Az a baj, hogy sok ember nem bírja kezelni az ellenkező neműekkel a barátságot és erre én is számtalan példát láttam az exeimtől is. Sok ember volt dugópajtikat, exeket, buliban kavarós embereket tartogat maga mellett barát címszó alatt és szerintem ez nem egészséges, nem normális dolog. Csak az a barátság barátság, ami mindig is csak az volt.

Én nem tiltom a női barátokat a páromnak, de ehhez az kell, hogy úgy bánjon a női haverral, mint én az enyéimmel. Magyarul sosem volt köztük semmi más, nem küldenek egymásnak szaros szivecskéket a barátság jeléül, ami után aztán dugdossák a mobilt, mint valami degenerált, nem egymással vitatják meg a mi magánéletünket, főleg nemi életünket és nem neki megy rinyálni meg önsajnálni, ha konfliktus van, hanem négyszemközt, velem oldja meg. Illetve a lány sem valami szellem vagy suttogó árnyék a párom mögött, akit sosem láttam, sosem szól hozzám, csak megtűr, hanem valamilyen szinten az én barátommá is válik, nem pedig elhívja a párom piszmogni, mint valami szerető. A nők többsége sajnos nehezen viseli azt, ha egy férfi női mivoltában levegőnek nézi, legalábbis az eddigi havercsajok rendszeresen provokáltak ki olyan megjegyzéseket az exeimtől, amiket normális ember csak kapcsolatban mond. Aki kivétel volt, az meg is maradt. Úgy gondolom, hogy egy barát akkor barát, ha a barátja párját is tiszteli, elfogadja és megpróbálja megkedvelni, magyarul nem árt neki azzal, ahogy a párjával való barátságot kezeli. Az ember hasonlót választ társnak és havernak, ennek nem kellene nehéznek lennie.

Például a páromnak van lány barátja, vannak lányok, akiket közösen ismertünk meg és közös barátaink és vannak az említett srácok a baráti körünkben. Lehet, hogy azok, akik eredetileg egyikünket ismerik csak, közelebb állnak továbbra is ahhoz a személyhez, ennek ellenére 80%-ban a párommal együtt tervezünk velük közös programot, közös nyaralások, mozizások, házibulik, társasozás stb, sőt, gyakran az én haverjaim mennek vele kockulni, mert én nem szeretek, míg én az ő lány haverjaival vonulok el csajos estére meg edzeni.

Na, nekem ilyen egy barát és ez sosem okozna gondot. A transzparencia és a nem megalázó, illő viselkedés a kulcs. Már amennyiben nem degeneráltan féltékeny a partner, mert akkor féltékeny lesz akkor is, ha egy barátod sem marad. Ilyenbe ne menj bele.

2022. ápr. 28. 11:59
 5/63 anonim ***** válasza:
83%
Van férfi és nő között barátság, ha nem ragadnak le a felek egy kiéhezett ösztönlény szintjén. Nekem is van pár pasi barátom, de többnyire inkább nők, és a páromnak is vannak női barátai, de többnyire inkább pasik. Mind a ketten ismerjük egymás társaságát, együtt, és külön is eljárunk velük. Az is lehet, hogy te túlzod el, mert féltékenyebb típus vagy. Ha "viszonylag sokkal volt dolog" kizárt, hogy mind ilyen volt, ez azért elég ritka.
2022. ápr. 28. 12:42
 6/63 anonim ***** válasza:
11%
Feminista világunkban a lányok herélt pincsikkel veszik körbe magukat, akik fizetik a kaját, szórakozást, ingyen taxinak is jók. Alapból ezeket nem tekintik férfinak, barinőkkel is csak röhögnek rajtuk, de ha a barátjuk valami rosszat csinál, büntetésből megcsalják. Szerintük ez teljesen oké.
2022. ápr. 28. 13:03
 7/63 Mathus ***** válasza:
32%
a kérdésre: ott, ahol a lány "háremet" tart magának, hogy azok agyba-főbe dícsérgessék, meg konstans udvaroljanak neki, ott a csajnak önértékelési problémái vannak, nem is kevés. neki (ha nem megy terápiára) sosem lesz elég egy fiú, megha az a csillagot is lehozza az égből. én is nem egy ilyen lányt ismerek, nem véletlenül lettek ilyenek, sajnálom a férjeiket, ahogy azokból bohócot csinálnak.
2022. ápr. 28. 13:05
 8/63 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, ti hol éltek, de engem se nő, se férfi barátaim nem dicsérgetnek. Szerintem nem tudjátok, mi a barátság. Az olyan, aki nem tud ellenkező neműekkel barátkozni, maga egy két lábon járó red flag.
2022. ápr. 28. 13:20
 9/63 anonim ***** válasza:
69%
" De én nem beszélgethetek lány baráttal, mert féltékeny," Na és te mennyire vagy féltékeny????
2022. ápr. 28. 14:24
 10/63 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Jelenlegi barátnőmnek is fiú barátai vannak nagyrészt. Nagy különbség, hogy nem féltékenykedik amikor női barátaimmal találkozom/beszélek. :)))
2022. ápr. 28. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!