Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is ilyen nőkbe botlik mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyen nőkbe botlik mindig?

Figyelt kérdés

Valahogy eddig nekem csak olyan nőkkel sikerült ismerkedni, és kapcsolatban lenni, akiknek teljesen természetes, hogy nincs lány barátjuk, helyette van több tucat fiú. Ezekkel jár bulizni, fesztiválozni, együtt tanulnak, beülnek kávézni, sétálgatnak, és ez teljesen rendben van. De én nem beszélgethetek lány baráttal, mert féltékeny, és különféle indokokkal megmagyarázzák, hogy amit ők csinálnak az miért természetes, és ezzel szemben az én viselkedésem miért nem oké.

Nyilván nem minden nő ilyen, de nekem viszonylag sokkal volt már dolgom, és eddig kivétel nélkül mind ilyen volt. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is megfigyelte már ezt általános jelenségként?

2022. ápr. 28. 11:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
Szerintem teljes baromság ez a ffi-női gondolkozás, emberek vagyunk, különbözünk, de nem attól hogy mi van a lábunk között. A párom és én pl teljesen ugyanúgy látjuk a dolgokat, most akkor mi mik vagyunk? Maximum a társadalom mélyíti el ezeket a hiedelmeket, meg igyekszik fenntartani a különbségeket, hiszen pl csomó,, iparág" épül erre: puák vagy mi az istenek akik azt tanítják hogyan szedd fel a nőket, hiszen azok valami másik bolygóról jött lények, vagy a plasztik világ, amiben elhitetik a nőkkel hogy egymás ellenségei és a legjobb f*rokért kell küzdeniük.
2022. ápr. 29. 20:39
 42/63 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nálam is veszélyes ez, mert nekem a külső nem elsődleges szempont, én a másik ember intellektusába, személyiségébe tudok beleszeretni. Az első szerelmem pl mások szemével nézve egyáltalán nem volt jó pasi, sokszor meg is kaptam, hogy mit keresek mellette. De ahogy én mellette éreztem magam, ahogy a lelkemet megérintette, az pótolhatatlan volt. Főleg, hogy sok fffi nem meri kimutatni az érzelmes oldalát, nem lehet velük mélyen beszélgetni (legalábbis akkor addig a pontig nem találkoztam ilyennel)
2022. ápr. 29. 20:42
 43/63 anonim ***** válasza:
47%

40

Hát pedig a barátnőim mind olyanok, mint én (és itt nagyon sok barátnőről van szó, akik közül már sokkal nem tartom a kapcsolatot). Ezer éven keresztül rágjuk, rágjuk ugyanazt. Nem mondom, érdekfeszítő tud lenni, hogy "vajon miért nem hívott fel, vajon miért azt mondta, amit", stb. stb. A nők sokkal hosszabban hallgatják meg egymást. Az egyik mond egy kis monológot, a másik meghallgatja, reagál egy másik kis monológban, stb. Egy férfi nem csinálja ezt. Vagy nem tudom, van apám, öcsém, fiú unokatesóim, akikkel együtt nőttem fel, de ők nem úgy viselkednek, mint a nők. Meg azért volt egy pár pasim is. :)

2022. ápr. 29. 20:49
 44/63 anonim ***** válasza:
47%

41

Soha nem gondoltam, hogy a nők egymás ellenségei. Egyszer-kétszer belinkeltem például Szendi egy írását a férfi-férfi és női-női barátságokról. Jut eszembe, ide illik, mert a férfi-női barátságról is ír. Meg is keresem. Vicces már a címe is. :)

[link]

2022. ápr. 29. 20:51
 45/63 anonim ***** válasza:
"A férfiak és a nők 62%-a mondta azt, hogy a szexuális töltet bizony jelen van barátságukban." (Szendi Gábor)
2022. ápr. 29. 21:42
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

"A nők sokkal hosszabban hallgatják meg egymást. Az egyik mond egy kis monológot, a másik meghallgatja, reagál egy másik kis monológban, stb."

Nekem ezek a barátaim, férfiak és nők. Nyilván nem tudok olyannal barátkozni, aki nem beszél semmit. Pont ezt mondom. A hasonló megtalálja a hasonlót.

2022. ápr. 29. 22:01
 47/63 anonim ***** válasza:
0%

46

Hát akkor örüljél neki! :))

2022. ápr. 29. 22:06
 48/63 anonim ***** válasza:

"MM vizsgálata szerint a nőiesebb férfiaknak és a férfiasabb nőknek kétszer annyi vegyes barátsága van..."

Egyébként a barátnőim közül szinte senkinek nincs férfi barátja. (Egészen pontosan szerintem egynek sincs, de majd végigszámlálom őket.)

2022. ápr. 29. 22:09
 49/63 anonim ***** válasza:

48-as folytatása:

"mint a tradicionálisan maszkulin és feminin embereknek". Bocsi, lemaradt.

2022. ápr. 29. 22:10
 50/63 anonim ***** válasza:
29%
Sokáig "barátkozott" velem egy nő, aztán egyre több lett a fizikai kontakt, végül felajánlotta hogy felmehetek a lakására, pedig csak "barátok" voltunk. Ezért nem hiszek én az ilyenekben. Először a vonzalom van, max. nem vallják be egymásnak és húzzák a végtelenségig. Aki csak semlegesen barátkozgat a másik nemmel, ott valami lelki probléma van. Egy bizonyos kor felett nem barátkozni kell, hanem elmélyíteni a kapcsolatot a másik nem képviselőjével.
2022. ápr. 29. 22:12
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!