Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is ilyen nőkbe botlik mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyen nőkbe botlik mindig?

Figyelt kérdés

Valahogy eddig nekem csak olyan nőkkel sikerült ismerkedni, és kapcsolatban lenni, akiknek teljesen természetes, hogy nincs lány barátjuk, helyette van több tucat fiú. Ezekkel jár bulizni, fesztiválozni, együtt tanulnak, beülnek kávézni, sétálgatnak, és ez teljesen rendben van. De én nem beszélgethetek lány baráttal, mert féltékeny, és különféle indokokkal megmagyarázzák, hogy amit ők csinálnak az miért természetes, és ezzel szemben az én viselkedésem miért nem oké.

Nyilván nem minden nő ilyen, de nekem viszonylag sokkal volt már dolgom, és eddig kivétel nélkül mind ilyen volt. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is megfigyelte már ezt általános jelenségként?

2022. ápr. 28. 11:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
91%
Az én véleményem az, hogy haveri szinten működhet a dolog ellenkező neműek között. Illetve nyilván attól is függ, hogy mi a barátság definíciója az adott embernél. Ha az, hogy társaságban találkozunk, megiszunk valamit stb, akkor működhet is a dolog. De amikor kettesben akarnak találkozni, megosztják a titkaikat, legmélyebb érzéseiket, gondolataikat stb, ott általában az egyik mindig többet kezd el érezni
2022. ápr. 29. 11:21
 32/63 anonim ***** válasza:
66%

Nekem olyan a fiúbarátom, mintha a testvérem lenne. Megyünk kettesben is akárhova, évek óta. Soha nem éreztem többet iránta, se tőle nem éreztem többet. Rengeteget lelkizünk. Engem nem érdekel a farka.

Életemben nem izgultam annyira, mint mikor ki kellett derítenem, a most már felesége mekkora gyűrűt hord anélkül, hogy elrontanám a meglepetést.

Elfogadom, hogy vannak túl romantikus vagy túl szexuális emberek, akik beleszeretnek / meg akarnak csinálni minden szembejövőt, de akkor azt mondja, hogy én nem vagyok képes rá, ne azt jelentse ki, hogy ilyen nincs.

2022. ápr. 29. 16:15
 33/63 anonim ***** válasza:
41%
én sajnos fiatal, vonzó női oldalról látom csak a dolgot (31es vagyok), én hiába szeretnék ,,haverkodni", eddig az összes hímnemű többet szeretett volna tőlem. a fiú haverok a párom barátai, illetve olyan férfiak, akik végül valamelyik barátnőmmel jöttek össze, miután nálam nem értek célba
2022. ápr. 29. 16:23
 34/63 anonim ***** válasza:
100%

"Elfogadom, hogy vannak túl romantikus vagy túl szexuális emberek, akik beleszeretnek / meg akarnak csinálni minden szembejövőt, de akkor azt mondja, hogy én nem vagyok képes rá, ne azt jelentse ki, hogy ilyen nincs."

Én ugyan azon a véleményen vagyok, hogy nincs férfi-nő között barátság, de mivel az egyik bébiszitterünk mesélte, hogy neki van egy nagyon jó fiú barátja, ezért elhittem és neked is elhiszem. Szerintem ez ritka dolog lehet. Hogy tényleg közel állnak egymáshoz lelkileg és mégsem vonzódnak egymáshoz testileg.

2022. ápr. 29. 16:27
 35/63 anonim ***** válasza:
47%
De érted, az azonos nemű barátság is ez. Ott sem kezdesz el vonzódni a másikhoz, csak mert egyeztek lelkileg. Nekem érthetetlen, hogy miért kezdene el vonzani külsőre valaki csak azért, mert hasonló emberek vagyunk.
2022. ápr. 29. 17:44
 36/63 anonim ***** válasza:
100%

35

Értem. Biztos tényleg nagyon különbözően működünk. A barátnőimnél megállapítom talán, hogy csinos, de mivel heteroszexuális vagyok, nem érzek semmilyen szexuális vonzódást.

Egy férfinél viszont ha intellektuálisan és érzelmileg közel kerülünk, akkor kíváncsi leszek rá mindenféle értelemben. De még ez sem igaz feltétlenül, mert pl. az amerikai fiú barátommal nem volt szexuális vonzódás és MÉGIS érdekelt, mint férfi. (Szerintem ő vagy aszexuális volt, vagy homoszexuális, de mivel rettenetesen vallásos volt, mindenféle szexualitással kapcsolatos dolgot borzalmasan elnyomott.) És vonzódtam hozzá.

2022. ápr. 29. 18:00
 37/63 anonim ***** válasza:
47%

Hát életemben nem kezdett el senki kukija érdekelni. 😆

Mondom, lehet, nekem is van valami gray sexialitym, mert nagyon furcsának tartom ezt.

2022. ápr. 29. 18:11
 38/63 anonim ***** válasza:
8%
Miért ne lenne barátság férfi és nő között? Mi hárman éltünk biszexuális lányok együtt egy évig, mégsem másztunk egymásra és sem férfire, sem nőre nem voltunk potenciális veszélyforrás.
2022. ápr. 29. 18:13
 39/63 anonim ***** válasza:
47%

37

Megismétlem. Nem a kukija érdekelt. Ő maga érdekelt, teljes egészében. Soha egyetlen egy érintés vagy pillantás nem volt közöttünk, soha egy megjegyzés. Semmi. Az érdekel, hogy számomra végtelenül lenyűgöző, hogy a férfiak és a nők mennyire másképp látnak dolgokat. Nekem nagyon sok barátnőm volt, eléggé belefáradtam már a női világba. (De még kitartok. Vannak még szerencsére barátnőim és nagyon szeretem őket.) Nagyon kíváncsi lennék férfiak gondolataira, meglátásaira. Viszont ha azt megkapom, akkor az már túlnő egy intellektuális vonzódáson. Mindegy, biztos velem van a baj.

2022. ápr. 29. 18:19
 40/63 anonim ***** válasza:
100%

De a teljes egészében miért jelent szexet?

Pont ez a baj, hogy azt hiszik sokan, van női gondolkodás meg férfi gondolkodás, de nem. Ha elég embert ismersz mindkét nemből, akkor egyénenként kezdesz el gondolkodni az emberekről, és nem leszel szexista egyik nem irányába se. Mert nem azt látod, hogy Ági ezt így gondolja, mert puncija van, Béla meg úgy, mert kukija, hanem mert ők olyan személyiségek, olyan tapasztalatokkal és múlttal.

Nekem a legtöbb barátom, férfiak és nők, egyformák. Tök mindegy, milyen neműek, ugyanúgy gondolkozunk egy csomó dologról, ugyanazok a dolgok érdekelnek, ugyanazokat szeretjük. Nem megyek bele előítéletekkel barátságokba, hogy ő lány, akkor biztos "lányos", olyan embereket keresek és találok, akik olyanok, mint én.

2022. ápr. 29. 19:08
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!