Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túl nagy kérés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagy kérés?

Figyelt kérdés
A párom többször kért engem, ne utazzak haza, hanem segitsek neki a vizsgájára való tanulásban és felkészülésben. Most nekem lenne egy fontos vizsgám, kértem töltse velem a jövő hétvégét és ne utazzon el. Mert az anyukájának jövő szombaton lesz a szülinapja és ne kérjek tőle ilyet; hogy ne menjen és köszöntse fel. Nekem viszont több mint 500 ezrem sok időm és munkám van ebben a dologban és nagyon sokat segíteni, hogy ha velem lenne előtte. Tényleg annyira nagy kérés ez?
2022. ápr. 27. 19:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem lehetne azt, hogy gyorsan letudja a hazalátogatást (az országon belül egy nap alatt mindent meg lehet járni oda-vissza), és utána visszajön?

Szerintem mindkettőtök igénye jogos valahol, a helyzet tényleg az egyéni preferenciákon múlik és a részletekben rejlik (pl. cég fizette a 2 milliós tanfolyamodat, ha megbuksz, akkor vissza kell fizetni).

2022. ápr. 28. 06:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Elég fura nekem is, hogy elvileg felnőtt emberek vagytok, mégis együtt tudtok csak tanulni, mint általánosban. Viszont az us fura, hogy neki mindenképpen személyesen kell felköszöntenie az anyját. Miért nem jó a telefon, aztán ha mindenkinek alkalmas, akkor találkoznak? Legalábbis nálunk így működik. Felfogja a család, hogy felnőtt ember vagyok, máshol élek, vannak kötelezettségeim, saját életem, akkor találkozunk, amikor mindenkinek megfelelő. Attól még egy videóhívás, telefon belefér
2022. ápr. 29. 09:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!