Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túl nagy kérés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagy kérés?

Figyelt kérdés
A párom többször kért engem, ne utazzak haza, hanem segitsek neki a vizsgájára való tanulásban és felkészülésben. Most nekem lenne egy fontos vizsgám, kértem töltse velem a jövő hétvégét és ne utazzon el. Mert az anyukájának jövő szombaton lesz a szülinapja és ne kérjek tőle ilyet; hogy ne menjen és köszöntse fel. Nekem viszont több mint 500 ezrem sok időm és munkám van ebben a dologban és nagyon sokat segíteni, hogy ha velem lenne előtte. Tényleg annyira nagy kérés ez?
2022. ápr. 27. 19:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom, hogy komoly felnott kapcsolatban a parunkat helyezzuk elorebb. Dehat en szerinte hisztizek es direkt vitat generalok.
2022. ápr. 27. 19:30
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

Nem lenne nagy kérés nekem sem,de úgy tűnik a többségnek az.

Szerintem ez az önzetlenségről szól,ami benned több van.

2022. ápr. 27. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

"Nem lenne nagy kérés nekem sem,de úgy tűnik a többségnek az."

Csak ezen a fórumon. Itt valamiért párkapcsolat alatt sokan egyfajta énközpontú tinédzseres együttjárogatást értenek, hogy kellemes együtt tölteni valamennyi időt, viszont semmi olyasmi nincs benne, hogy számíthattok egymásra, képesek vagytok a másikért áldozatot hozni, komfortzónából kilépni.

2022. ápr. 27. 19:46
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kicsinyes vagy. Korábban nem mertél neki nemet mondani és most így akarod büntetni a saját gyávaságod miatt.
2022. ápr. 27. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

Mind a kettőtöktől ostoba kérés volt. Egyikőtök sem 5 éves gyerek, akit felügyelni kell. Elvileg felnőtt, önálló emberek vagytok, legalábbis annak kéne lennetek.

Magatokért tanultok, nem azért hogy babusgassanak. Volt már elég vizsgátok az életben, nem kell hozzá az, hogy egész hétvégéket magatokhoz láncoljátok a másikat.

Nyugodtan mondhattál volna nemet mikor ezzel cs-sztetett, nem tetted. Elvárni tőle hogy ne az anyját köszöntse fel és ne menjen a családjához, gyökérség. Ott a telefon, a net, lehet írni és beszélni ugyanúgy.

Mindketten ostobaságot csináltatok, viszont annyi kiderült, hogy a párod fordítva nem teszi meg azt a hülyeséget, amit te igen.

2022. ápr. 27. 19:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Látod, mi ketten rokonlelkek vagyunk 😀

12

2022. ápr. 27. 20:07
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Ehhez a felmilliohoz neki mi koze van? Anyu szuletesnapja.
2022. ápr. 27. 20:13
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
Nekem itt olyan érzésem van, mintha nem is arra lenne szükséged, hogy lelkileg támogasson, hanem,hogy viszonozza azt amit te korábban érte tettél.
2022. ápr. 27. 21:10
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Minek kell egymás szájában lenni ha tanultok? Nem megy egyedül? Nem jogos sem tőle, sem tőled. Legyetek már kicsit önállóbbak
2022. ápr. 27. 21:35
 20/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, én nem kérnék ilyet, ha tudom, hogy fontos neki, hogy felköszöntse aznap. A vizsgára egyedül is fel lehet készülni, vagy előtte való napokban vele.

Az nem megoldható, hogy odamegy reggel, este meg már veled tanul?

2022. ápr. 27. 21:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!