Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha az élettársam mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az élettársam mellett néha eljárok erotikus masszázsra?

Figyelt kérdés
Párszor happy finish a "masszázs" végén.

2022. ápr. 27. 18:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerintem gáz igen.
2022. ápr. 27. 18:20
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem igen
2022. ápr. 27. 18:21
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha ő is eljárhat yoni masszásra akkor nem.
2022. ápr. 27. 18:21
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Igen gáz. Mi az oka ennek? Miért nem kéred meg a barátnődet, hogy maszírozzon ő?
2022. ápr. 27. 18:28
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezd meg az élettársad, szerinte gáz-e :)
2022. ápr. 27. 18:47
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Az erotikus masszás eleve gáz. Olyanoknak való, akik nem tudnak megcsinálni normálisan egy pnát. Bocs, hogy naturális voltam, de ez az igazság.
2022. ápr. 27. 18:53
 7/15 Mathus ***** válasza:
28%

#6: ez nem így van. sokan az intimitás hiánya miatt mennek masszíroztatni, mert magának mindenki ki tudja verni, de az a legtöbb kapcsolatban régen volt, vagy nincs is, hogy a másik másfél-két óráig csak rám figyel, velem foglalkozik, és nem a telefonját nyomkodja, vagy fejfájást színlelve a falnak fordul.

én is járok, de nekem nem kell, hogy ráncigálja vki, de más meg ettől érzi "teljesnek" a szeánszot.

a kérdésre: nem gáz, gondolom nem kéthete vagytok együtt.

2022. ápr. 27. 19:26
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Nekem gáz, ha a pasim k.rvázni jár, akkor is, ha masszőrnek hívja. De kérdezd meg erről a te párod.
2022. ápr. 27. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Át tudom érezni a különféle okokat, amik erre késztetnek, de ettől még én nem tenném a helyedben. De igazából csak rátok tartozik.
2022. ápr. 27. 19:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Párosdtól kell megkérdezni, mert ha ő azt mondja, hogy a ti kapcsolatokban ez belefér, akkor ez teljesen rendben van.

Viszont jelzésértékű, hogy itt teszed fel a kérdést... arra utal, hogy az élettársadat ismerve úgy érzed ez nem fér bele, de valahol reménykedesz, hogy talán a közvélemény téged igazol. De ebben az esetben el kell keserítselek: addig nincs ez rendben amíg a nő nem egyezett ebbe bele, és fordított esetben is így van (kérhet egy férfitól hasonló szolgáltatást, ha megmondtam neki, hogy ez nem zavar).

2022. ápr. 27. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!