Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefogytam, ahogy kérte. Akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefogytam, ahogy kérte. Akkor mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, a párom 30. 6 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején nagyon jól működött a szex, heti 4-5 alkalom simán volt. Aztán az évek múlásával ez egyre kevesebb lett. Sajnos időközben IR-es lettem, így felszaladt rám 10 kiló plussz. Akkor a párom egyáltalán nem is nyúlt hozzám, már sírva könyörögtem neki, hogy mondja el mi a baj. Végül kibökte, hogy nem igazán tetszik neki ez a plussz rajtam. Kemény diétával es sporttal kb 1 év alatt sikerült leadnom a felesleget. De így sem jobb a helyzet. Hiába veszek szexi fehérneműt, hiába bújok mellé fürdés után az ágyba, ad egy puszit és nyomkodja tovább a telefonját . Állandóan arra hivatkozik, hogy fáradt. Ha van is heti 1 szex, az is maximum 3 perc. De inkább 2 hetente van köztünk bármi is. Azt mondjuk elvárná , hogy én kényeztessem orálisan, de ez sem kölcsönös.

Próbáltam vele erről többször beszélni, de mindig kitér a válaszadás alól. Állítása szerint neki csak ekkora a libidòja. 30 éves életerős férfi, akkor mi lesz így később?

Teljesen tanácstalan vagyok. :( Szeretem , de nekem ez így nagyon kevés . Egy kapcsolatban igenis fontos a szexualitás , nálunk ez meg aligha van. Biztosan nem csal meg, ezt tudom. És emiatt én sem szeretném. De nem akarok “apácaként” élni.

2022. ápr. 26. 14:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél ennyire buta!!!!!!! Nem plus 10 k-gon múlik, hogy szeret vagy nem. Hogy is gondoltad, hogy ez a helyzet ettől majd más lesz???? Nyilván nem szeret.

A másik, azt nem érzed megalázónak, hogy csak orál és az sem kölcsönös? HA van is szex 3 perc? Az nem szex, az ürítés. Ezt, hogy lehet eltűrni egynél többször? Porig aláz és Te még helyre akarod hozni? Most is még mentegeted? Legyen már több önbecsülésed és eszed!

Egy évet rászántál ,hogy lefogyj és vártad jó lesz???

(Nem baj, hogy lefogytál, jól tetted, csak nem ezért kellett volna)

2022. ápr. 26. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

8-as Mit szeretsz benne?

Állandóan ideges, még az ágyban is a telefont nyomkodja, nincs szex, de azt elvárná, hogy grátisz leszopd. Szép kilátások!

2022. ápr. 26. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Menjel hozza feleségül,aztán pár év múlva valj el!Ebbol úgy sem lesz más!Hiszen te nagyon szereted,csak ő nem !Aztan jössz ide sírni ,hogy válsz ,egyedul a gyerekkel hogyan tovább !A súlyos kifogás ,rajtam +20 van szülés után,és mindennap akarja a férjem!Szoval ideje lépni ,vagy csendben sírni a sarokba!
2022. ápr. 26. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
A súly szerintem részben csak kifogás volt.
2022. ápr. 26. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
Ez jó kérdés..hosszú lenne válaszolni mi is hasonlóan vagyunk
2022. ápr. 26. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
15os vagyok, a betegség is stimmel sajnos..
2022. ápr. 26. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
A plusz kg csak kifogás volt, ez sajna elég gyakori.
2022. ápr. 26. 19:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig ha az orált akarja, akkor nem a libidójával van probléma.

Alapesetben azt mondanám, hogy a párod túl kényelmes mert eü. gondjai vannak (elhízás, kezdődő impotencia, stressz, stb.), de szerintem ez most nem áll fenn, hiszen az elhidegülésre kezdetben indokot adott, majd a fogyással a szexuális életetek nem állt vissza a megszokott ritmusba.

Érthető lenne, ha valóban a túlsúlyod nem tetszett volna neki, de nem találkoztam olyan férfival aki ilyen esetben a fogyás után sem nyúlt a barátnőjéhez (persze a férfiak cáfoljanak nyugodtan, ezt nőként nem tudhatom).

Én azt mondanám ebben az esetben a szakítás lenne a legjobb döntés.

2022. ápr. 27. 04:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!