Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összeveszünk es különalszunk mert terrorizált, olyankor miért nem száll magába, hanem engem hibáztat hogy mindig otthagyom ezt egy férfi se tűrné?
És még ő fenyeget engem.
Én nem vagyok hajlandó a lelki bántalmazásait, vádjait terrort hallgatni, ilyenkor otthagyom.
Se egy belátás, vagy bocsánat, megbánás, hanem szerinte én szórakozom vele, nem nyújtok biztonságérzetet, egy férfi sem tűrné hogy 3 napig különalszik a párja, stb, még ő kér engem számon.
De miért kell kitalálni bármit is?
Én úgy szakítottam anno a barátommal, aki elhanyagolt, és lenézett mindenért, hogy megmondtam neki hogy nem vagyok boldog, és nem akarom ezt tovább. Még valamit magyaráztam neki, hogy nem engedem soha senkinek ezt többé, én többre tartom magam. Ennyi.
Próbált magyarázkodni, és nem értette, de hát nem foglalkoztam vele.
36-os vagyok.
En egy mondattal szoktam csak szakítani, vége, én ezt nem vállalom. Es ennyi.
Amugy nem is jött be. Direkt bevádoltam, hát egy két szóval elmondja hogy nem csalt meg és folytatja a saját vádjait tovább. Ebből képtelenség őt kirángatni.
Anno én már kidobtam beteg féltékeny embert, de azt könnyű volt. A mostani barátomat meg nem az mert szeretem :(
Nem érted, hogy mindegy mit csinálsz, ő nem fog megváltozni? Ebből soha nem lesz normális kapcsolat. És ne mondd, hogy ennél nincs jobb, mert van. De ha nem is lenne, én inkább lennék egyedül, mint egy bántalmazó kapcsolatban.
Annyian leírták már neked több különböző képpen is, hogy akkor jársz legjobban, ha szakítasz vele, komolyan nem megy át az üzenet? Azért mikor mindenki egyhangúan ezt mondja, abban van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!