Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összeveszünk es különalszunk mert terrorizált, olyankor miért nem száll magába, hanem engem hibáztat hogy mindig otthagyom ezt egy férfi se tűrné?
És még ő fenyeget engem.
Én nem vagyok hajlandó a lelki bántalmazásait, vádjait terrort hallgatni, ilyenkor otthagyom.
Se egy belátás, vagy bocsánat, megbánás, hanem szerinte én szórakozom vele, nem nyújtok biztonságérzetet, egy férfi sem tűrné hogy 3 napig különalszik a párja, stb, még ő kér engem számon.
Itt nem sikerül valahogy érteni a kérdést.
Röviden.
Nem hallgatom a terrort. Alaptalan.
Erre még ő kér engem számon, hogy lelépek.
Ahelyett hogy azt mondaná, rendben, nem vádollak, nem terrorizállak.
Ha szakítánék is az lenne hogy én lépek le, én hagyom el, ő a szegény akit elhagynak, én milyen vagyok, aki nem képes kötődni, meg stb.
Magasan van a léc mondhatni.
Nem könnyen lesz baratom. Ő is egy az ezerbol. 999 kuka
Akkor megválaszolom a kérdésed: azért nem hagyja abba a vádaskodást, meg a lelki terrorizálást, mert ő egy bántalmazó típus. A fejed tetejére is állhatsz, akkor is ilyen marad. Mentálisan sérült.
Ha meg azért vagy vele, mert nincs jobb, azt kapcsolatfüggőségnek hívják.
Hát én inkább legyek egyedül, mint ilyen emberrel.
Miért jó ez neked?
És akkor mi van, ha ő lesz a szegény, mert te elhagyod? Engem pont nem érdekelne.
Úgysem fogja megérteni, bármit csinálsz.
Ha amiatt maradsz vele, mert nincs jobb, akkor megalázkodsz.
Azt írják a bántalmazókról soha nem fogadják el hogy ne nekik lenne igazuk. A végsőkig sem látják be es azért hogy a másik elfogadja az álláspontjukat, a másik akaratát, kiállását önmagáért, megtörjék.
Es szakítás után is tartják amiket kijelentenek, az alaotalan vádakat stb.
Úgy, hogy eljöttem, még ő várja hogy bizonygassam nem csalom, es nem ő vesz vissza magából.
Jeleztem neki, hogy a tévképzetei ellen képtelenség bizonygatni, ő úgy fog meghalni is, hogy azt hiszi rólam, amit a fejébe vett, állhatnék én fejen is, akkor is.
Amíg nincs belátása addig ez lesz/lenne.
Vélemenyt kérek:
Kitaláltam azt hogy en vádolom megcsalással őt es megsértődöm. Ha kell, a végsőkig.
Milyen ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!