Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor összeveszünk es különal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor összeveszünk es különalszunk mert terrorizált, olyankor miért nem száll magába, hanem engem hibáztat hogy mindig otthagyom ezt egy férfi se tűrné?

Figyelt kérdés

És még ő fenyeget engem.

Én nem vagyok hajlandó a lelki bántalmazásait, vádjait terrort hallgatni, ilyenkor otthagyom.

Se egy belátás, vagy bocsánat, megbánás, hanem szerinte én szórakozom vele, nem nyújtok biztonságérzetet, egy férfi sem tűrné hogy 3 napig különalszik a párja, stb, még ő kér engem számon.

#a hibázó hibáztat
2022. ápr. 25. 17:43
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Itt nem sikerül valahogy érteni a kérdést.

Röviden.

Nem hallgatom a terrort. Alaptalan.

Erre még ő kér engem számon, hogy lelépek.

Ahelyett hogy azt mondaná, rendben, nem vádollak, nem terrorizállak.

Ha szakítánék is az lenne hogy én lépek le, én hagyom el, ő a szegény akit elhagynak, én milyen vagyok, aki nem képes kötődni, meg stb.

2022. ápr. 26. 07:59
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem értem. Azt nem értem, mi a frásznak vagy még vele?
2022. ápr. 26. 08:02
 33/45 A kérdező kommentje:
Mert eddig nála csak rosszabbak vannak. Siralmas. Csak a szintjét sem ütik meg. Nemhogy felülírnák más pasik.
2022. ápr. 26. 08:08
 34/45 A kérdező kommentje:

Magasan van a léc mondhatni.

Nem könnyen lesz baratom. Ő is egy az ezerbol. 999 kuka

2022. ápr. 26. 08:09
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megválaszolom a kérdésed: azért nem hagyja abba a vádaskodást, meg a lelki terrorizálást, mert ő egy bántalmazó típus. A fejed tetejére is állhatsz, akkor is ilyen marad. Mentálisan sérült.

Ha meg azért vagy vele, mert nincs jobb, azt kapcsolatfüggőségnek hívják.

2022. ápr. 26. 08:12
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát én inkább legyek egyedül, mint ilyen emberrel.

Miért jó ez neked?

És akkor mi van, ha ő lesz a szegény, mert te elhagyod? Engem pont nem érdekelne.

Úgysem fogja megérteni, bármit csinálsz.

Ha amiatt maradsz vele, mert nincs jobb, akkor megalázkodsz.

2022. ápr. 26. 08:34
 37/45 A kérdező kommentje:

Azt írják a bántalmazókról soha nem fogadják el hogy ne nekik lenne igazuk. A végsőkig sem látják be es azért hogy a másik elfogadja az álláspontjukat, a másik akaratát, kiállását önmagáért, megtörjék.

Es szakítás után is tartják amiket kijelentenek, az alaotalan vádakat stb.

Úgy, hogy eljöttem, még ő várja hogy bizonygassam nem csalom, es nem ő vesz vissza magából.

Jeleztem neki, hogy a tévképzetei ellen képtelenség bizonygatni, ő úgy fog meghalni is, hogy azt hiszi rólam, amit a fejébe vett, állhatnék én fejen is, akkor is.

Amíg nincs belátása addig ez lesz/lenne.

2022. ápr. 26. 09:08
 38/45 A kérdező kommentje:
Hogy lehet valaki ekkora hülye hogy egy teljesen korrekt nőt, a párját elcseszi a tévképzetei miatt?
2022. ápr. 26. 09:15
 39/45 A kérdező kommentje:

Vélemenyt kérek:

Kitaláltam azt hogy en vádolom megcsalással őt es megsértődöm. Ha kell, a végsőkig.

Milyen ötlet?

2022. ápr. 26. 10:05
 40/45 A kérdező kommentje:
Es mondjuk igy szakitanék. Hogy megcsaltál. Tudom. Szevasz.
2022. ápr. 26. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!