Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összeveszünk es különalszunk mert terrorizált, olyankor miért nem száll magába, hanem engem hibáztat hogy mindig otthagyom ezt egy férfi se tűrné?
És még ő fenyeget engem.
Én nem vagyok hajlandó a lelki bántalmazásait, vádjait terrort hallgatni, ilyenkor otthagyom.
Se egy belátás, vagy bocsánat, megbánás, hanem szerinte én szórakozom vele, nem nyújtok biztonságérzetet, egy férfi sem tűrné hogy 3 napig különalszik a párja, stb, még ő kér engem számon.
Az okát.
Miért nem veszi észre hogy en hulye terrorizálom a párom es nem kéne, visszaveszek, különben elveszítem?
Ehelyett miért az megy hogy nem sokáig tűröm hogy szórakozz velem hogy máshol alszol?
"Miért nem veszi észre hogy en hulye terrorizálom a párom es nem kéne, visszaveszek, különben elveszítem?"
Mert nem veszít el. Hiába mèsz el duzzogni 3 napra, visszamèsz... Anèlkül, hogy megbánná, hogy bocsánatot kèrne. Nincs semmi következmènye annak, hogy így bánik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!