Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor összeveszünk es különal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor összeveszünk es különalszunk mert terrorizált, olyankor miért nem száll magába, hanem engem hibáztat hogy mindig otthagyom ezt egy férfi se tűrné?

Figyelt kérdés

És még ő fenyeget engem.

Én nem vagyok hajlandó a lelki bántalmazásait, vádjait terrort hallgatni, ilyenkor otthagyom.

Se egy belátás, vagy bocsánat, megbánás, hanem szerinte én szórakozom vele, nem nyújtok biztonságérzetet, egy férfi sem tűrné hogy 3 napig különalszik a párja, stb, még ő kér engem számon.

#a hibázó hibáztat
2022. ápr. 25. 17:43
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Az érdekli csak, hogy én csalom. Szerinte. Ezeket mantrázza, és azt, hogy jelentéktelennek tartom.

Es ezt tehetetlenul hallgatom, mert bármit reagálok, nem ér semmit. Hogy lehet valakinek meggyőződése egy totális tévképzet?

2022. ápr. 25. 20:15
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy elemezgeted, már rég ott kellett volna hagyni. Egyfeszt ezen pörögsz, hogy nem akarsz vele aludni, meg betegesen féltékeny, és itt elemezgeted, hogy de miiiiéééért? Mert a hülye a hülyét vonzza, azért. Jó neked így is.
2022. ápr. 25. 20:19
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemlitek egymást. Úgy tűnik mindkettőtöknek megfelel ez a fos kapcsolat. Sok boldogságot!
2022. ápr. 25. 20:20
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Nem ezzel kéne foglalkoznod, hanem azzal, hogy ő ilyen, nem fog megváltozni, szóval ha zavar, akkor annyit tudsz tenni, hogy szakítasz. De láthatóan nem akarsz még így sem.
2022. ápr. 25. 20:20
 25/45 A kérdező kommentje:

Ha élhetetlenné teszi, nem az lesz a kérdés akarok e szakítani, hanem egyenesen muszáj lesz! Egy kényszer.

Ahogy eleve kényszerből is lépek le amikor terrorizál. Erre a lépésre kényszerít.

2022. ápr. 25. 20:27
 26/45 A kérdező kommentje:
Azaz ha rákényszerít, nem akarom/nem akarom kérdése a szakítás sem.
2022. ápr. 25. 20:28
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Ok. Már kb tízszer leírtad, hogy ebből szakítás lesz, aztán még mindig vele vagy. Olyan vagy, mint a farkast kiáltó fiú. Aki folyton a szakítással fenyegetőzik, de nem szakít, azt egy idő után senki nem fogja komolyan venni.
2022. ápr. 25. 21:07
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Arra viszont senki nem kényszerít, hogy vele legyél. Mikor nézel már végre magadba, ahelyett, hogy azt ismételgeted, hogy ő mit csinál rosszul? Amíg vele maradsz, addig te elfogadod a viselkedését, ő pedig nem fog változtatni.
2022. ápr. 25. 22:08
 29/45 A kérdező kommentje:
Nem fogadom el. Ezért is kér számon. Ezert a kérdés.
2022. ápr. 26. 06:06
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Az írásaid alapján te sem vagy százas mentálisan. De a párod se.
2022. ápr. 26. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!