Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összeveszünk es különalszunk mert terrorizált, olyankor miért nem száll magába, hanem engem hibáztat hogy mindig otthagyom ezt egy férfi se tűrné?
És még ő fenyeget engem.
Én nem vagyok hajlandó a lelki bántalmazásait, vádjait terrort hallgatni, ilyenkor otthagyom.
Se egy belátás, vagy bocsánat, megbánás, hanem szerinte én szórakozom vele, nem nyújtok biztonságérzetet, egy férfi sem tűrné hogy 3 napig különalszik a párja, stb, még ő kér engem számon.
Nem.tudja hogy ha akarom otthagyom. Kb harmadjára írom le?
Mondta is hogy nem nyújtok biztonságérzetet folyamat ettol retteg es attol hogy megcsalom.stb.
Folyamatosan vannak ez miatt kisebbségi komplexusai.
Napi szinten nyomja hogy szerinte én őt jelentektelennek tartom.
A vádjait, a terrort jogosnak találja. Holott alaptalan. Itt a baj. Hogy ezt miért nem látja be?
"Nem.tudja hogy ha akarom otthagyom. Kb harmadjára írom le?"
Hiába ismètelgeted. Nem hagyod ott, bármit is tesz veled. Ennyi. Ezek tènyek. Akkor nèzne csak magába, ha egyszer istenigazándiból otthagynád, ès hetekig nyalnia kellene utánad...
De az a baj, az ilyen ember nem változik.
Mert nem érdekli eléggé, azért nem foglalkozik vele. Hiába mondod, hogy bármikor otthagyhatod, úgy tűnik már sokszor eljátszottátok ezeket és mégis vele vagy. Fenyegetőzhetsz szakítással, de nem veszi komolyan, mert érzi rajtad, hogy úgyis megbékélsz idővel és megint az lesz, amit ő akar.
Ezen nem fogsz tudni változtatni, ő ilyen, szóval vagy fogadd el, hogy ez folyamatosan így lesz vagy tényleg szakíts és ne is menj vissza hozzá. A másodikkal járnál jobban, ez egyértelmű, de rajtad múlik, hogy hogyan akarod élni az életed.
Azért nem valtoztat mert jogosnak tartja az alaptalan vádjait.
Ez nála be van kövesedve.
Én meg nem viselem. Ő akkor is tartja az állításait.
Mar azt is kérdeztem tőle azért azt is számításba veszi mi van ha téved és elveszít egy korrekt nőt akit alaptalanul vádolt?
Azt mondta igen, és folytatta hogy nem bírja hogy lelépek folyton. Dehát ő maga idézi elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!