Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikonknek van igaza?

Figyelt kérdés

A baratommal 2,5 eve vagyunk egyutt es bar minden sinen van ujabban elhatalmasodott kozottunk egy szexualis problema.

Megpedig az hogy en semmilyen mas modon nem tudom elerni az orgazmust, csak ha jatekszert is beviszunk az agyba. Az elejen meg kicsit nyitottabb volt ra hogy hasznaljunk vibratort, de mostmar teljes mertekben elutasitja. Ugy erzi hogy nem o elegit ki hanem egy gep, ugy erzi hogy ra nincs is szukseg es nagyon tart tole, hogy ha hasznalnank neha, akkor raszoknek, hogy ma az eszkoz nelkuli szex nem lenne jo.

Az en reszemrol viszont nyilvan ott van az hogy az orgazmus megiscsak fontos, el szeretnem erni, en fejleszteni szeretnem magam ha ezzel meg egyelore, akkor ezzel a jatekszerrel.

Mar probaltunk kompromisszumot kotni, hogy csak neha hasznaljuk, de nem mukodott, nekem tenyleg hianyzott es vartam hogy mikor hasznaljuk mar, o meg a mindennapi eletben is kicsit eltavolodott tolem, folyamatosan rossz hangulata volt.

Igy az utobbi idoben inkabb egyaltalan nem hasznaltuk, beadtam a derekamat.

De ahogy telnek a hetek/ honapok erzem hogy vagyom az orgazmusra, hogy milyen jo lenne, ha sikerulne vele elmennem, milyen jo lehet neki hogy mindig el tud menni szex kozben…

Szoval ujra szoba hoztam, de nem tudunk ismet dulore jztni. Nem tudom mit tegyek, annyira fontos nekem ez a srac, de olyan erthetetlen nekem a hozzaallasa.

Kerlek segitsetek, ti hogy latjatok?

2022. ápr. 12. 07:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
22%
20. +1 bár minden nő így állna a dologhoz!
2022. ápr. 12. 13:20
 22/24 anonim ***** válasza:
69%

Én megértem a pasit.

Kell valami kompromisszum ha ennyire szükséges a vibrátor hogy mindenkinek jó legyen

A pasi helyébe képzelve magam engem se idegesítene

a vibrátor mint játék szex közben , ha közben tudnám hogy tőlem is eltud élvezni a párom és nem csak a vibrátortól.

Olyan érzés lehet mellette a szex "hogy oke csináljuk, de minek ha úgysem élvezed csak a vibrátorral?"

Fordítva lenne valami ilyen szitu, az összes létező önbizalmam elveszteném a pasim mellett.

29/N

2022. ápr. 12. 13:23
 23/24 anonim ***** válasza:
60%

Egyáltalán nem erről van szó, hogy nem élvezné. Hanem nem megy el.

Nekem kellő mennyiségű előjáték nélkül, ha észbontóan akarom a szexet, akkor sem lesz orgazmusom. Attól élvezem, de nincs a végén a bumm.

Nyilván lehet próbálkozni, de itt nem erről van szó. Hanem a pasinak fontosabb a hülye egója, mint az, hogy a párjának örömet okozzon.

Egy egészséges kapcsolatban vajon miért nem gond, ha szexjátékokat használnak a felek? Talán mert egy normális ember nem lesz féltékeny egy műanyagdarabra?

Számomra hihetetlen, hogy ez a pasi szex után hátra tud dőlni úgy, hogy tudja, a párja nem élvezett el hiába tehette volna meg, mert az sérti az ő egóját.

2022. ápr. 12. 14:51
 24/24 anonim ***** válasza:
42%
+1 23-as válaszára, tökéletesen egyetértek
2022. ápr. 12. 14:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!