Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikonknek van igaza?

Figyelt kérdés

A baratommal 2,5 eve vagyunk egyutt es bar minden sinen van ujabban elhatalmasodott kozottunk egy szexualis problema.

Megpedig az hogy en semmilyen mas modon nem tudom elerni az orgazmust, csak ha jatekszert is beviszunk az agyba. Az elejen meg kicsit nyitottabb volt ra hogy hasznaljunk vibratort, de mostmar teljes mertekben elutasitja. Ugy erzi hogy nem o elegit ki hanem egy gep, ugy erzi hogy ra nincs is szukseg es nagyon tart tole, hogy ha hasznalnank neha, akkor raszoknek, hogy ma az eszkoz nelkuli szex nem lenne jo.

Az en reszemrol viszont nyilvan ott van az hogy az orgazmus megiscsak fontos, el szeretnem erni, en fejleszteni szeretnem magam ha ezzel meg egyelore, akkor ezzel a jatekszerrel.

Mar probaltunk kompromisszumot kotni, hogy csak neha hasznaljuk, de nem mukodott, nekem tenyleg hianyzott es vartam hogy mikor hasznaljuk mar, o meg a mindennapi eletben is kicsit eltavolodott tolem, folyamatosan rossz hangulata volt.

Igy az utobbi idoben inkabb egyaltalan nem hasznaltuk, beadtam a derekamat.

De ahogy telnek a hetek/ honapok erzem hogy vagyom az orgazmusra, hogy milyen jo lenne, ha sikerulne vele elmennem, milyen jo lehet neki hogy mindig el tud menni szex kozben…

Szoval ujra szoba hoztam, de nem tudunk ismet dulore jztni. Nem tudom mit tegyek, annyira fontos nekem ez a srac, de olyan erthetetlen nekem a hozzaallasa.

Kerlek segitsetek, ti hogy latjatok?

2022. ápr. 12. 07:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%

Én nő vagyok de abszolút megèrtem a párod.

Igazából szerintem arra kéne ráfeküdnötök,hogy szex közben, vibrátor nélkül ő is tudjon neked orgazmust nyújtani.

Mondogasd neki hol jó neked, hogyan csinálja. Próbáljátok ki mindenféle pózt,technikát stb.

Ezt kell megoldani és orvosolni.

Ha mindig csak vibrátorral fog működni ez a dolog, a párodnak a szextől is elfog menni a kedve már teljesen , és én meg is érteném.

2022. ápr. 12. 07:51
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
A párod önző és gyerekes.
2022. ápr. 12. 07:54
 3/24 nemaRendőrség ***** válasza:
39%

Mindkettőtöknek igaza van.

Ujjazás nem működik?

2022. ápr. 12. 07:55
 4/24 Noren1989 ***** válasza:
58%
#1 megoldàsa tűnik reàlisnak nekem. Ha az nem műkszik, ne húzd az idejét.
2022. ápr. 12. 08:03
 5/24 A kérdező kommentje:

Kiegeszitve a storyt:

Nagyon becsulom benne, hogy mindig szivesenkenyeztet kezzel/ szajjal, barhogyan, elvezem is de sajnos az orgazmus sosincs meg, soha nem is volt egy ferfival sem. Szova biztos vagyok benne hogy nem az o hibaja, de annyira a kozeleben sem vagyok annak az erzesnek, hogy hiabavalonak erzem a vibrator nelkuli probalkozast

2022. ápr. 12. 08:26
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a párod ezt nem fogja bírni. Mint férfi le fogja írni magát melletted hogy nem tud eljuttatni a csúcsra. Előbb utóbb a kapcsolatból nulla lesz.
2022. ápr. 12. 08:35
 7/24 anonim ***** válasza:
90%

Hát először is egyikőtök se hibás.

Ne ezen törjétek az agyatokat hanem azon hogy mi oldaná meg a dolgot.

Én azt javasolnám hogy próbáljatok jobban ráfeküdni a kézzel, szájjal részre.

Ha így nem megy és ezt ö nem tudja elviselni akkor viszont nem illet ösze sajnos. 😔

2022. ápr. 12. 08:48
 8/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem minden nő képes az orgazmusra. Aki képes rá, az sem akárhogyan.

Szerintem önző dolog a párod részéről, hogy ha ő nem tud a csúcsra juttatni, akkor ne is legyen orgazmusod soha. Őt ez tényleg nem zavarja szex után?? Ő elmegy, neked meg jóvanazúgy, ha nem ment vele akkor ez van?? A gyomrom felfordul.

2 játékszer van amúgy, az egyik az a péniszgyűrű, a másik meg egy páros vibrátok. Satisfyer Partner Whale egy jó kis márka, szex közben az is benned van meg a pasi is, így végülis ő juttat a csúcsra, de gép is van.

2022. ápr. 12. 09:15
 9/24 anonim ***** válasza:
37%

8. Elve ki van mondva hagy a pasi aktja a csúcsra. Az is le van írva hogy kézzel szájjal is rendesen próbálkozik. Nem kéne ennyire neki menned, csak azért mert frusztrálja hogy nem megy.

Egyébként meg az soha senkin nem segített még hogy le önzőzik, hülyézik…. Stb

2022. ápr. 12. 09:36
 10/24 anonim ***** válasza:
89%

Azért azt is figyelembe kell venni egy ilyen helyzetben hogy milyen egyébként a kapcsolat.

Miért kell rögtön azt mondani, hogy ha a nő nem képes orgazmusra (vagy csak vibrátorral), akkor ő egy selejt, ne is akarjon párkapcsolatot és ássa el élve magát (nyilván sarkítottam).

Sok nőt a szülei olyan konzervatívan neveltek, hogy gyerekkorában ezért blokk alakult ki náluk. Vagy valaki nem olyan szerencsés hogy anatómiailag a G pontja "kiemelkedjen" ezért nála "rá kell segíteni" egy kicsit más módszerekkel.

Ehelyett rögtön azt kapja egy nő, hogy legyen lelkiismeret-furdalása, mert miatta nem érzi magát férfinak a férfi.

Ha egyébként jó maga a párkapcsolat minden más téren, akkor megfelelő kommunikációval és közös akaraterővel lehet ezen változtatni. Egy kapcsolatban nem az "én" (egó) a fontosabb, hanem a "mi". Mit vagyunk képesek elkövetni ketten együtt, hogy mindkettőnknek jó legyen. Nem arról van szó hogy folyamatosan az egyik fél egóját kell fényezni. És mindegy hogy nőről vagy férfiról van szó.

2022. ápr. 12. 09:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!