Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült a páromról hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a páromról hogy a múltamra is féltékeny. Így titkaim lettek előtte. Mondjak nem-et ha megkér?

Figyelt kérdés

Totálisan kiakadtam azon hogy 10-15 évvel ezelőtti multam miatt kér számon engem. És ősrégi pasik miatt kell magyarázkodnom amikor még tiniként idiótaskodtam.

Azóta már bőven megkomolyodtam és monogám vagyok, és hű és szeretem őt.

Mivel a múltamban vájkál és az akkori énemre féltekeny és neki szakítóok is lenne ez az ha tudná rolam, igy jobb ha nem is házasodunk, jol gondolom?

Viszont én jogtalannak tartom azt hogy valaki a múltam miatt ítélkezzen rajtam. Ugy erzem köze nincs hozzá hogy én kivel mit mikor csináltam előtte.

2022. ápr. 10. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

A pasiknál az első hogy szidjak a nőket. De ezt láthatjuk sima társkereson is.

-Szia van kedved ismerkedni velem? -Ne hari veked nem

-R.banc.

Es röhej hogy itt is mentegetőznöm kell. Meg magamat védelmezni. Ez gusztustalan.

2022. ápr. 10. 17:55
 42/61 A kérdező kommentje:

Valaki vagy szeret vagy nem. Már igy vagyok vele.

Azzal, ha kötekedik, hibákat keres bennem, ugy hogy meg sem érdemlem, es inkabb becsülnie kellene, azzal nem én fogok bukni egy jó társat, hanem ő.

2022. ápr. 10. 17:58
 43/61 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy teged is minosit, ha ilyenekkel voltal kapcsolatban?
2022. ápr. 10. 17:59
 44/61 A kérdező kommentje:

Nem gondolom. En szerelembol vagyok valakivel. Es tinikori dolgokrol beszélunk amugyis.

Ha en szeretek valakit en nem feltételeztem azt rola hogy ilyen.

Ha elutasitok valakit arrol sem.

Sőt. A barátomról sem tételeztem ezt fel hogy ezt fogom tőle kapni.

Sőt a gyk-rol sem tételeztem ezt fel.

2022. ápr. 10. 18:05
 45/61 A kérdező kommentje:

Alap norma nálam hogy nem itelkezunk mások multja alapján.

De másoknak ez nem alap.

Én is vájkálhatnék a párom múltjában. Mégsem teszem mert nekem az számít velem milyen ő a jelenben.

2022. ápr. 10. 18:08
 46/61 anonim ***** válasza:

Az elnyomó kapcsolatok pont így kezdődnek, csak szólok. Itt a gyakorin is a nőnek mondjak gyakran, miért sír, hisz ő valasztotta a gyökér bántalmazót, miert nem látta előre a jeleket? Hát ez pont egy JEL!!

Lehet persze az is, hogy nem bárntalmazó, csak nem akar nyiltan szakítani, ezért rád hárítja, mert ha sokat bánt, akkor előbb utóbb szakítasz vele, így ő lesz a szegény te meg a rossz, dőleg a közös ismerősök szemében. ;)

2022. ápr. 10. 18:30
 47/61 anonim ***** válasza:
20%

Azért ez tévedés, hogy senkinek semmi köze a múltadhoz! Még az autóvásárlásnál is számon kell tartani, hogy hány tulajdonosa volt, hány kilométert futott stb. Akkor pont a sokkal fontosabb párválasztásnál ne számítana múlt?!

A múltat igenis be kell vallani, egészséges mértékben ismertetni kell. Ehhez a másiknak joga van. És joga van eldönteni azt is, hogy akarja-e a férfit/nőt azzal a múlttal, vagy nem.

Viszont ha valaki úgy dönt, hogy elfogadja az illetőt a múltjával együtt, akkor onnantól már nincs jogalapja ezzel visszaélni, és agresszíven viszonyulni hozzá, fegyverként használni a másik ellen. Éppen ezért mondom azt, hogy ültesd le a párodat, és kerek-perec tedd fel neki a kérdést:

"Elfogadsz-e így vagy nem?" Vagy: "Kellek neked így is, vagy nem?"

Ha azt mondja, hogy NEM, akkor te jobbra, ő balra, mindenki megy tovább a maga útján.

Ha azt mondja, hogy IGEN, onnantól kezdve nem hozhatja fel ezt többet ellened. Ha megteszi, akkor szépen továbbállsz.

Egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy ezzel az álláspontommal valaki ne értsen egyet.

2022. ápr. 10. 18:30
 48/61 A kérdező kommentje:

Nem. A multhoz semmi köze a masiknak. Ott se volt. Es a mult nem valtoztathato meg ergo hiaba kérne barmit is számon.

Manapság meg amugy senkin nem megy szuzen férjhez. Ennyi erovel ebbe is bele lehetne kötni hogy elotted lefekudt valakivel. Ha az exe meg haragszik rá, szidja. Akkor azert is szidjuk mi is, "verjük is meg".

46 ha meg önbizalomlepéitesrol lelki bántalmazásrol lenne szo, akkor a gyk is az. Nem?

2022. ápr. 10. 18:39
 49/61 A kérdező kommentje:

Adott egy szerelmes korrekt nő. Erre lehordja mindenki.

Szoval nemhogy bevallani nem szabad semmit de semmifele támadási felületet sem adni másoknak. Mert azzal visszaélnek a prolik.

2022. ápr. 10. 18:41
 50/61 anonim ***** válasza:
26%

Még egy ilyen egoista, kihanemén nőt, te jóisten... iskolapéldája vagy a "Red Flag" nőknek.

Majd ÉN megmondom, hogy kinek hogyan kell gondolkodni, majd ÉN eldöntöm, hogy a másiknak mihez van joga a saját életével, majd ÉN tudom, hogy mi a jó és mi a rossz.

Csinálj, amit akarsz.

2022. ápr. 10. 18:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!