Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült a páromról hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a páromról hogy a múltamra is féltékeny. Így titkaim lettek előtte. Mondjak nem-et ha megkér?

Figyelt kérdés

Totálisan kiakadtam azon hogy 10-15 évvel ezelőtti multam miatt kér számon engem. És ősrégi pasik miatt kell magyarázkodnom amikor még tiniként idiótaskodtam.

Azóta már bőven megkomolyodtam és monogám vagyok, és hű és szeretem őt.

Mivel a múltamban vájkál és az akkori énemre féltekeny és neki szakítóok is lenne ez az ha tudná rolam, igy jobb ha nem is házasodunk, jol gondolom?

Viszont én jogtalannak tartom azt hogy valaki a múltam miatt ítélkezzen rajtam. Ugy erzem köze nincs hozzá hogy én kivel mit mikor csináltam előtte.

2022. ápr. 10. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 A kérdező kommentje:

Ja és igy tűnik meg akar kérni.

Lehet szimplán nemet mondani indoklás nelkul? Vagy mi lesz ebből igy?

2022. ápr. 10. 15:10
 2/61 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám neki, hogy nem tudok igent mondani, amíg nem tud változtatni ezeken a dolgokon
2022. ápr. 10. 15:11
 3/61 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd meg, hogy megkérjen. Úgysem mennél hozzá, joggal.
2022. ápr. 10. 15:12
 4/61 A kérdező kommentje:

2# egyszer már megbeszéltuk hogy előre nézunk nem hátra a múltba. Ezt ő maga mondta hogy tiszta lappal indulunk es csak azt nézzuk mit hoz nekunk velünk az élet.

És nem tartja ehhez magát. Újra es ujra a múltamról faggat.

És mivel arrogáns, mégcsak meg sem lehetne vele őszintén beszélni sem. Mert engem büntetni akar a múltam miatt amihez amugy semmi köze nem lenne.

Jelenleg be se megyek vele gyűrűt nezni. Elhúzom elröhögöm a dolgokat, elterelem elhessegetem a figyelmét, hogy ne kérjen meg.

De még szakítanom is kéne? Valójában ezen agyalok.

2022. ápr. 10. 15:15
 5/61 anonim ***** válasza:
15%
Én még azért is magyarázkodom amit nem tettem meg. A párkapcsolatok javarészt titkokra épülnek
2022. ápr. 10. 15:16
 6/61 A kérdező kommentje:

En is 5#

Olyanokkal is támad, amiket meg sem tettem.

Szóval akkor megszívtam ezzel a pasival is ugy néz ki. Úgy, hogy semmi bűnöm nincs. Azaz tenyleg monogám hű vagyok és szerelmes, mindenben a "tökély". Erre neki allnak 15 évvel ezelőtti hulyeségek miatt elítelni.

2022. ápr. 10. 15:18
 7/61 anonim ***** válasza:
100%

Instant kuka az ilyen pasi. De ha valamilyen rejtélyes oknál fogva bárki ragaszkodna egy ilyen baromhoz, akkor semmit se kell mondani neki. Volt két hosszú kapcsolatom oszt ennyi 😇 Semmi köze hozzá.

De mondom, nálam az ilyen nyomorult, kontrolláló barom azonnal lapátra kerülne.

2022. ápr. 10. 15:19
 8/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts, mert már nem szeret. Ezek kifogások a kötekedésre, nem valódi problémák. Én is kaptam hasonló vádaskodást miután már kiszeretett belőlem, ráadásul semmi extrem dologrol nem volt szó amiért szegyenkeznie kellene vagy ilyenek. Sokan elkezdenek bunkozni a masikkal miután elmúlt a lila köd, nem szabad megengedni vagy lenyelni, mert további dolgokat fog kifogásolni majd, kezdi leépíteni az önbecsülésedet, majd azt veszed észre, hogy mindig magyarázkodnod kell majd mindenért mert célpontnak tett. Aki szeret az támogat, nem a múltban él, nem keresi miben hibáztál. Ennyi
2022. ápr. 10. 15:26
 9/61 anonim ***** válasza:
11%
Erdekes megkozelites, hogy a multad nem szamit. Azok ervelnek igy, akiknek sulyos multja van. Az ember azert olyan a jelenben, mert a multja formalta olyanna. Ez is egy kovetkezmeny a sok kozul. Mindenkinek van multja. Erdemes inkabb azt nezni, hogy mennyit tanult belole. Nem gondolom, hogy a multban elkovetett cselekedeteidet az idore valo hivatkozassal csak ugy at lehet lepni. Nekem is megvannak a magam hatarvonalai es en is red flagkent tekintek bizonyos dolgokra. Minel jobban ismered a masikat, annal jobban el tudod donteni, hogy akarsz-e vele elni. Ha rejtegetnivalod van a masik elott, akkor bizony te nem jo emberrel elsz egyutt. Masreszt neked is el kell gondolkodnod, hogy miert nem tudod felvallalni ezeket, hiszen a szemelyiseged resze. Az ember nem tagadhatja meg onmagat, hova vezet az?
2022. ápr. 10. 15:29
 10/61 anonim ***** válasza:
68%

Figyelj, valaki vagy elfogadja a múltadat, vagy nem. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Mindenkinek jogában áll elvárásokat támasztani a másik felé - és mindenkinek jogában áll elutasítania az illetőt, ha nem felel meg az elvárásainak.

Viszont ha nem tudja elfogadni a múltadat, akkor ne erőltessétek a dolgokat. Úgy semmi értelme. Vagy legyetek együtt elfogadva azt, vagy menjetek külön.

2022. ápr. 10. 15:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!