Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesóm pár hete összejött egy lánnyal, azóta amikor írok neki, akkor szinte mindig kiderül, hogy a barátnőjénél volt a telója és ő válaszol nekem. Szerintetek ez normális?
eddig sem volt sajnos túl jó viszonyom tesómmal..
Nincs több kérdésem.
Lehet ő maga kéri h a csaja rázzon le..
Sose értem,eleve nem jó a viszony,de ki irtok kérdéseket hogy miért ráz le stb stb,logikus..
2. Az empátia szintedből kiindulva, nekem sincs több kérdésem hozzád. :)
A nem túl jó viszony számomra azt jelenti, hogy nem lógunk sokat együtt. Nem azt, amire te gondolsz, nem szar dolgokat. Nem vesztünk össze semmin, de nagy korkülönbség miatt nincs túl sok közös témánk. Néha megnézünk egy filmet, vagy iszunk/eszünk egyet közösen.
Ja és az biztos nem lerázás, ha néha pont ő ír nekem.
Mint mondtam: nem túl jó a viszony. Mint egy régi barátod, vágod? Akit gimi óta nem láttál. A srác meg full rózsaszín ködben van.
Gondoltam valaki volt hasonló helyzetben. Attól félek, a csajszi irányítgatja, ellenőrizgeti, csicskáztatja. De ha én most hirtelen odaállítok, úgyse nekem ad igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!