Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy pasival és most derült ki róla, hogy nem volt még barátnője csak prostikhoz járt.28éves. Most otthagyjam? Téged ez zavarna?
Maradj mellette! Nem örömében tette, hanem kényszerűségből!
Egy férfinak nagyon nehéz helyzete van manapság! Ha nem egy csúcsszuper fickó, akkor gyakran csak a prostik maradnak! Nehogy emiatt elhagyd!
Én eléggé bizalmatlan lennék vele.
Ez szerintem sokat elárul egy ember jelleméről,..ha ilyen téren a könnyebb utat választja, akkor simán lehet, hogy másban is. Én nem szeretem az ilyen embereket.
És nem azért, mert prostizás, ez az én szememben nem olyan nagy bűn, csak maga a jellemvonás, amire ebből következtetek, az nem tetszik.
Na meg a nőkkel szembeni tisztelet hiánya is felmerülne bennem, azért valahol elég megalázó dolog fizetni a szexért, ha meg már fizet érte, akkor gondolom több mindent megenged magának. Na meg még számos probléma lehet ebből, nem tudja hogyan kell szeretettel bánni egy nővel az ágyban. Ez is zavarna.
Ha szerelmes lennék, és megbizonyosodnék róla, hogy a fenti feltevéseim tévesek, akkor vele maradnék.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy manapság sok normális srácnak ad szexlehetőséget az örömlány. A nem topkategóriás fiúknak sokkal nehezebb, azok a lányok, akk kicsit is jobban néznek ki, általában foglaltak, vagy baromi finnyásak. Nagy szerencse kell ahhoz, hogy annyi esélyt kapjon egy ilyen egy csajtól, hogy a személyiségével elvarázsolja. (És akkor jön a lányok visszamlékezése, hogy "egyáltalán nem tetszett, de a stílusa, a humora, az intelligenciája, és akkor éreztem, hogy úristen, nekem ő kell".)
Az átlagembernek amúgy fogalma sincs arról, hogy ma, ha igényes vagy, és jó helyen keresel, milyen hihetetlenül intelligens, normális, kedves, a higiéniára adó nőkkel (sokszor magasan kvalifikált értelmiségiekkel, egyetemistákkal) lehet szexelni pénzért, akiktől sokkal kisebb eséllyel kapsz el bármit is, mint egy r.bitől a ZP-ben vagy a Bedben, plusz értelmesebben is elé lehet velük dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!