Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem egy pasival és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy pasival és most derült ki róla, hogy nem volt még barátnője csak prostikhoz járt.28éves. Most otthagyjam? Téged ez zavarna?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 18:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%
"Akiben van tartás kivárja a szerető barátnőt" ja aztán összejön egy lánnyal aki miután megtudja, hogy szűz, kiadja az útját.
2013. aug. 28. 20:28
 22/27 anonim ***** válasza:
63%
18 Mindenhez van joga amit a törvény enged, de vállalja a következményeit, hogy egy rendes nő, aki csak komoly kapcsolatban adja oda magát, ezért meg fogja vetni.
2013. aug. 28. 20:40
 23/27 anonim ***** válasza:
46%
Nos, akkor meg nem kell róla beszámolnia! Láttam én eleget! Főleg arról, milyenek az úgynevezett tisztességes nők akkor, amikor távol vannak a szeretett párjuktól!
2013. aug. 28. 21:40
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

Lehet hazugságra építeni egy kapcsolatot, de előbb utóbb úgyis kiderül, és szar lehet azzal a tudattal élni , hogy az igaz valódért kidobna a kis szerelmed és sose lehetsz teljesen őszinte.A rendes kapcsolat arról szól , hogy teljesen megnyílok a másik előtt és érzem , hogy szeret mindenestül.

Én pont ezért nagyon alaposan kiismerem a jelöltemet mielőtt bármi lenne, mert simán kiderülhet hogy egy hazug disznó.

Attól , hogy te mit láttál, még vannak valódi tisztességes nők!

2013. aug. 29. 09:35
 25/27 anonim ***** válasza:
50%
Minek mondta el? Amúgy semmi kozod az eloéletéhez. Gondolom te nem meséltél az esetleges egyéjszakás kalandjaidról,vagy a nős pasijaidról. (persze tudom neked ilyenek nem voltak mert a csajok ilyeneket nem csinálnak)
2013. aug. 30. 20:35
 26/27 anonim ***** válasza:
50%

"Gondolom te nem meséltél az esetleges egyéjszakás kalandjaidról,vagy a nős pasijaidról. (persze tudom neked ilyenek nem voltak mert a csajok ilyeneket nem csinálnak)"

Hú, de igazat szóltál most! Kíváncsi lennék, hány csajnak és nőnek mennyi sötét titka van!

2013. aug. 30. 21:52
 27/27 anonim ***** válasza:
37%

A múlt a személyiség része, ennyi erővel egy rabló, vagy csaló előélete sem számít?Dehogyis nem!

Nekem fontos a párom múltja is, nem fog automatikusan a semmibe veszni, csak mert én éppen nem voltam ott.Az is más ha valamit totálisan megbán és soha többet nem tenné meg, de ha direkt csinálja, hogy majd úgyis elnézik neki ,az ilyen mehet amerre lát.

Olyan szánalmas ez a kapálózásod, hogy mindenféle másik oldalról vett, rossz példával próbálod kicsinyíteni ezt a megvetendő tettet.Fogd már föl , hogy egy hasonló sötét titkú lánynak nincs joga lenézni az ilyen pasit, ellenben egy tisztességesnek igen.Ennyi.

2013. aug. 31. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!