Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült a páromról hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a páromról hogy a múltamra is féltékeny. Így titkaim lettek előtte. Mondjak nem-et ha megkér?

Figyelt kérdés

Totálisan kiakadtam azon hogy 10-15 évvel ezelőtti multam miatt kér számon engem. És ősrégi pasik miatt kell magyarázkodnom amikor még tiniként idiótaskodtam.

Azóta már bőven megkomolyodtam és monogám vagyok, és hű és szeretem őt.

Mivel a múltamban vájkál és az akkori énemre féltekeny és neki szakítóok is lenne ez az ha tudná rolam, igy jobb ha nem is házasodunk, jol gondolom?

Viszont én jogtalannak tartom azt hogy valaki a múltam miatt ítélkezzen rajtam. Ugy erzem köze nincs hozzá hogy én kivel mit mikor csináltam előtte.

2022. ápr. 10. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%

#9 itt rohadtul nem arról van szó hogy "rettenetes" múltja van-e vagy sem a kérdezőnek. Hanem a kontrollról, az ítélkezésről, hogy a pasi undorító módon követelőzik hogy aztán visszaélhessen a megtudott dolgokkal. Ez gusztustalan és az ilyen szemétládákat fel kell ismerni és azonnal dobni kell.

Egyébként is el kell telnie - normális esetben! - bizonyos időnek mielőtt az ember a bizalmába fogad egy másik embert, egy idegennek semmi köze a másik életéhez.

2022. ápr. 10. 15:35
 12/61 A kérdező kommentje:

A multhoz szerintem meg senkinek semmi köze nincs.

Meg fel lehetne vállalni olyan elott, aki nem formál jogot arra, hogy azzal visszaéljen. Mert sem köze sem joga nincs egy embernek a másik MULTJÁBA beleszólnia.

2022. ápr. 10. 15:48
 13/61 anonim ***** válasza:
100%
"Azok ervelnek igy, akiknek sulyos multja van" nem igazán, nekem az volt a bűnöm amit felhánytorgatott az ex, hogy nem voltam szűz, mikor összejöttünk igaz ő sem, én ezt sosem titkoltam, viszont 10 év után hirtelen gondja lett vele, meg amúgy mindennel ami hozzám köthető, szóval nem minden esetben van "szörnyű" múlt a direkt ekézések mögött.
2022. ápr. 10. 15:49
 14/61 A kérdező kommentje:
Meg mindenki tanult a multjábol ergo az észosztás sem kell egy másiktol. Sem kioktatas sem ítélkezes.
2022. ápr. 10. 15:50
 15/61 A kérdező kommentje:

Es sok igazságot látok azokban a valaszokban hogy lehet csak random belém akar állni vagy kötni, esetleg kontrollt kiterjeszteni rám, es gusztustalan megváltoztathatatlan dolgokkal.is visszaélni.

Hogyan mennék is vissza a multba bármit ujratervezni mégis? Meg miatta?

Eleve a hibák azert vannak hogy tanuljunk belole.

2022. ápr. 10. 15:51
 16/61 A kérdező kommentje:
A múltunk formál. Ergo köze nincs ahhoz ki voltam. Csak ahhoz van köze ki lettem es ki vagyok mellette.
2022. ápr. 10. 15:52
 17/61 A kérdező kommentje:

Szoval szakitásra tereljem az egészet.gondolom jol látom.

Nincs értelme az egesznek ilyennel. Menthetetlen gondolom.

2022. ápr. 10. 15:53
 18/61 anonim ***** válasza:
14%

Jajj jajj. Egyszer volt ilyen csajom, aki panaszkodott, ha a múltja lett felhozva. Mert ő azokból "tanult", és màr "más ember"

Spoiler: ugyanakkora riherongy volt akkor is mikor ezeket mondta.

Azóta alapból nem kezdek magatok fajtával....

2022. ápr. 10. 16:10
 19/61 anonim ***** válasza:
14%

18+ (komment nem fepnőtt tartalom )

Ja és igen szakíts vele. Aztán áruld a tested vagy valami. Arra úgylátszik képtelen vagy hogy egy normális kapcsolatban legyél.

2022. ápr. 10. 16:12
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért eri meg ide jönni, a sok nőgyűgyölő itt éli ki a frusztrációját. Ne is figyelj rá, nem is magyarázkodj, nem ér annyit. Egyébként jelentettem a kommentjet.
2022. ápr. 10. 16:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!