Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki van-e alapja a féltékenységemnek? Ha kiderül, hogy van, ti, hogy kezelnétek ezt?

Figyelt kérdés
A barátomnak tetszett egy lány, mielőtt még összejöttünk, de végül engem választott. Viszont azóta volt már olyan, hogy bámulta és később be is ismerte ezt... (ez kb. 2 hónapja volt, azóta nem jött elő és jól megvagyunk) Most el fogunk menni egy táborba, ahol ott lesz az a lány is. Nem tudom, hogy hogyan kéne kezelnem, ha azt fogom látni, hogy bámulja vagy ilyesmi.. Ha rákérdeznék nála egyértelműen, azzal félek, hogy csak felhívnám a figyelmet a csajra és gyengeségnek is tűnhet... 20/L

2017. júl. 1. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi van, hogy kicsit tovább nézi, mint másokat, akkor ne nagyon hisztériázz. Persze normális hangnemben elmondhatod neki, hogy téged zavar. Nyilván okkal választott téged, úgyhogy csak megérti.
2017. júl. 1. 18:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem írtam le bővebben, de nem csak bámulta, hanem beismerte, hogy megfordult a fejében, mi lett volna, ha vele jön össze...
2017. júl. 1. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem írod le rendesen, akkor mit vársz, hogy válaszoljunk rendesen. Csinálj akkor, amit akarsz. Csepegteted itt az infókat, mint valami lányregényben.
2017. júl. 1. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Ennyi, többet nem írok.
2017. júl. 1. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!