Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki van-e alapja a féltékenységemnek? Ha kiderül, hogy van, ti, hogy kezelnétek ezt?
Figyelt kérdés
A barátomnak tetszett egy lány, mielőtt még összejöttünk, de végül engem választott. Viszont azóta volt már olyan, hogy bámulta és később be is ismerte ezt... (ez kb. 2 hónapja volt, azóta nem jött elő és jól megvagyunk) Most el fogunk menni egy táborba, ahol ott lesz az a lány is. Nem tudom, hogy hogyan kéne kezelnem, ha azt fogom látni, hogy bámulja vagy ilyesmi.. Ha rákérdeznék nála egyértelműen, azzal félek, hogy csak felhívnám a figyelmet a csajra és gyengeségnek is tűnhet... 20/L2017. júl. 1. 18:34
1/4 anonim válasza:
Ha csak ennyi van, hogy kicsit tovább nézi, mint másokat, akkor ne nagyon hisztériázz. Persze normális hangnemben elmondhatod neki, hogy téged zavar. Nyilván okkal választott téged, úgyhogy csak megérti.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem írtam le bővebben, de nem csak bámulta, hanem beismerte, hogy megfordult a fejében, mi lett volna, ha vele jön össze...
2017. júl. 1. 18:40
3/4 anonim válasza:
Ha nem írod le rendesen, akkor mit vársz, hogy válaszoljunk rendesen. Csinálj akkor, amit akarsz. Csepegteted itt az infókat, mint valami lányregényben.
4/4 A kérdező kommentje:
Ennyi, többet nem írok.
2017. júl. 1. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!