Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban el lehet nyomni a vágyat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban el lehet nyomni a vágyat?

Figyelt kérdés

Már kapcsolatunk elején se szexelunk sokat, de a gondok és egyebek miatt kevesebb lett. Pedig barátnőm volt a hevesebb mert neki azt mondta h a heti 2 3 esne jól.

Viszont már nincs köztünk lassan semmi, csók se. Azt mondja annyira " leszokott" a szexről a kettőnk

közti gondok miatt, hogy már nem hianyzik neki

Betegségről nem tudok, megcsalas kizárva.

2022. ápr. 8. 11:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7-esnek: nem a férfiak ellen szólt a hozzászólásom és nem gondollak titeket szexgépnek. Szerencsére nekem is olyan férjem van, akinek van szíve, lelke, nemcsak nemi szerve...

A kérdezőnek szólt a válaszom, mert mintha nem értené, a barátnője miért nem kívánja őt, ha megoldatlan konfliktusaik vannak. Hát na vajon.

2022. ápr. 8. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Picit hasonló helyzetben voltam nőként, bár nálunk 1 év szenvedés után szakítás lett a vége. A vágyat nem tudtam magamban elnyomni - de maszturbálással vezettem le. Egy idő után sajnos, nem sajnos, a büszkeségemet sértette az, hogy a párom nem akart velem szeretkezni (szinte egyáltalán... szóval nem az volt, hogy én naponta akarta, volna, ő meg csak hetente, de sokszor a havi 1 sem volt meg), amikor meg igen, akkor férfi létére feküdt, mint egy darab fa, és engem dolgoztatott... ezért egy idő után, ha "nőstényes" lettem, alapvetően már a maszturbálás volt az első opció, nem ő.
2022. ápr. 8. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk se volt nagyon szex az utóbbi időben és ami volt az se volt jó. Én megpróbáltam rávenni magam és habár ő minden nap akarta, én soha. Nem a szexet nem kívántam, hanem a vele való szexet.
2022. ápr. 8. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!