Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban el lehet nyomni a vágyat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban el lehet nyomni a vágyat?

Figyelt kérdés

Már kapcsolatunk elején se szexelunk sokat, de a gondok és egyebek miatt kevesebb lett. Pedig barátnőm volt a hevesebb mert neki azt mondta h a heti 2 3 esne jól.

Viszont már nincs köztünk lassan semmi, csók se. Azt mondja annyira " leszokott" a szexről a kettőnk

közti gondok miatt, hogy már nem hianyzik neki

Betegségről nem tudok, megcsalas kizárva.

2022. ápr. 8. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

'" leszokott" a szexről a kettőnk közti gondok miatt'

ez annyit jelent, hogy kiszeretett belőled, már testileg sem kíván

2022. ápr. 8. 11:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs más ami együtt tartana titeket akkor vége. A vágy az vágy marad! Ha nem innen kapod meg keresel máshol!
2022. ápr. 8. 11:37
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem kéne előbb a kettőtök közt lévő gondokat megbeszélni, megoldani?

Nem hallottál még róla, hogy a női lélek nem olyan, hogy ja amúgy fasirtban vagyunk és megbántottál, de szívesen kefélek veled önfeledten egyet. Hát nem.

2022. ápr. 8. 11:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szexelni nem akar, hanem veled nem kívánja, undorodik tőled. Nekem is léteznek olyan emberek az életben, akivel hiába ketten lennénk együtt egy lakatlan szigeten, sose akarnék tőle semmit.
2022. ápr. 8. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyomja el a vágyat! Nem tud olyan emberrel szexelni, akivel egyébként beszélgetni sem tud, vagy összeveszett 1/2 órája.

Milyen gondok vannak köztetek, próbáljátok rendbe hozni a kapcsolatot?

2022. ápr. 8. 11:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Valszeg anyagi vagy kényelmi vagy kapcsolatfuggési alapon van csak veled, mert hogy nem kíván nem szeret az az egy biztos.
2022. ápr. 8. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hallottál még róla, hogy a női lélek nem olyan, hogy ja amúgy fasirtban vagyunk és megbántottál, de szívesen kefélek veled önfeledten egyet."

én férfiként vagyok így. mi sem vagyunk szexgépek.

2022. ápr. 8. 12:25
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó 7es, én is így vagyok ezzel.

Vhogy " eszembe se jut" a szex..úgy általában se

De elméletileg el lehet nyomni így a vágyat h akinek a 2 3 szex hetente a jó,az annyira beletorődik h mintha nem is hiányozna neki..

2022. ápr. 8. 12:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudnám mi a túrónak vagytok ti együtt... amúgy igen, el lehet nyomni a vágyat. Néha szükség is van rá, pl.ha az egyik fél szexuális úton terjedő betegségben szenved vagy terhesség alatt szextilalmat rendelt el az orvos.
2022. ápr. 8. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
8 én amúgy szeretek sűrűn szexelni, de nem ilyen "mindegy, csak legyen lyuk" alapon, ahogy a klisék alapján egyesek gondolják. ha vita és feszkó van köztünk, akkor nem megy az ellazulás, olyankor inkább kiverem magamnak.
2022. ápr. 8. 12:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!