Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar dolgotok ilyen leanyzoval? Mit tennetek a helyemben? Ez onbizalomhiany? Hogyan tudnek segíteni neki?
Van egy barátnőm 3 honapja vagyunk együtt előtte felevig probalkoztam nála, hogy legalább eselyem legyen. Szerintem egy nagyon szép, csinos lány. Kedves életvidám. Munkában mindig maszkban van, azt hittem hogy a korona miatt. Sajnos azota kiderült hogy nagyon durvan testkepzavaros, onbizalomhianyos vagy nem tudom mi ez. A maszkot azert hasznalja h senki ne lassa milyen csúnya. Elottem is szegyelli magat. Szex kozben nem engedi hogy levegyem a ruhait, a bugyinak es a topnak maradnia kell. Nem szereti ha az arcát nezem es egybol elfordul vagy valamit az arca ele tesz h csak a szemei latszodjanak. Par honapja mondtam h a szuleim talalkozni akarnak vele( en a szuleimnel elek, a szuleim lattak mar, köszöntek stb, de ugy hivatalosan nem mutattam meg be.) Azota ez a problema elegge eldurvult, nem jar hozzam meg ha el is hivom. Akkor ez a valasza nem az en szuleim fogjak azt gondolni hogy egy transzexualis a baratnom... Nem akarom hogy a szuleid lássanak, mert utana teged szekalnak h ilyen okadekkal vagy egyutt. Szegyenli magát. Meg h o egy semmi. Tényleg azota durvult el miota felhoztam a szuleim, sehogy sem tudom lenyugtatni. Imadok vele lenni, de megdicserni nem lehet hogy milyen szép, mert beszól hogy ja ha szereted a kover ocsmany ferfias disznókat. Nem csak en latom szepnek a munkatarsainktol is ezt hallom hogy de megb**znak.(nem tudjak, hogy osszejottunk)
Azota elmondta hogy olyan szinten utalja magat, hogy neha csak az tudja lenyugtatni ha kart tesz magaban, es erzi a fajdalmat, mert a csunyasaga miatt ez az amit megerdemel. 2 munkahelye van, egy teljes idos es egy extra munka. Mondvan h o csúnya nő, es arra jo h dolgozzon es szetdolgozza magat. Nagyon rossz latni mikor 3ora alvassal 15orat dolgozik 4 napon at. Tele van heggel a karja ezt is csak nem reg tudtam meg h a saját karerzese miatt. Nem tudom hogy tudnek segiteni neki, mert ezenkívül egy tündéri lany, csupasziv, es magan kivul senkinek sem tudna artani.
Tuti, hogy súlyosan bántalmazták gyerekkorában és ez 99,9%, hogy szexuális visszaélés (is) volt. Annak lehet az eredménye ez a mély önutálat, nő voltának az elutasítása, annak a tudatalatti vágya, hogy a teste pusztuljon el. Ez ilyen. Tuti, hogy nem is csak egyszer történt vele, nem lehet, hogy éppen a bátyja volt az elkövető? Mekkora a korkülönbség? Pusztán az anyja verbális bántalmazása nem okoz ilyet.
Nagyon fontos lenne, hogy lássa szakember, kezdjen pszichoterápiát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!