Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar dolgotok ilyen leanyzoval? Mit tennetek a helyemben? Ez onbizalomhiany? Hogyan tudnek segíteni neki?
Van egy barátnőm 3 honapja vagyunk együtt előtte felevig probalkoztam nála, hogy legalább eselyem legyen. Szerintem egy nagyon szép, csinos lány. Kedves életvidám. Munkában mindig maszkban van, azt hittem hogy a korona miatt. Sajnos azota kiderült hogy nagyon durvan testkepzavaros, onbizalomhianyos vagy nem tudom mi ez. A maszkot azert hasznalja h senki ne lassa milyen csúnya. Elottem is szegyelli magat. Szex kozben nem engedi hogy levegyem a ruhait, a bugyinak es a topnak maradnia kell. Nem szereti ha az arcát nezem es egybol elfordul vagy valamit az arca ele tesz h csak a szemei latszodjanak. Par honapja mondtam h a szuleim talalkozni akarnak vele( en a szuleimnel elek, a szuleim lattak mar, köszöntek stb, de ugy hivatalosan nem mutattam meg be.) Azota ez a problema elegge eldurvult, nem jar hozzam meg ha el is hivom. Akkor ez a valasza nem az en szuleim fogjak azt gondolni hogy egy transzexualis a baratnom... Nem akarom hogy a szuleid lássanak, mert utana teged szekalnak h ilyen okadekkal vagy egyutt. Szegyenli magát. Meg h o egy semmi. Tényleg azota durvult el miota felhoztam a szuleim, sehogy sem tudom lenyugtatni. Imadok vele lenni, de megdicserni nem lehet hogy milyen szép, mert beszól hogy ja ha szereted a kover ocsmany ferfias disznókat. Nem csak en latom szepnek a munkatarsainktol is ezt hallom hogy de megb**znak.(nem tudjak, hogy osszejottunk)
Azota elmondta hogy olyan szinten utalja magat, hogy neha csak az tudja lenyugtatni ha kart tesz magaban, es erzi a fajdalmat, mert a csunyasaga miatt ez az amit megerdemel. 2 munkahelye van, egy teljes idos es egy extra munka. Mondvan h o csúnya nő, es arra jo h dolgozzon es szetdolgozza magat. Nagyon rossz latni mikor 3ora alvassal 15orat dolgozik 4 napon at. Tele van heggel a karja ezt is csak nem reg tudtam meg h a saját karerzese miatt. Nem tudom hogy tudnek segiteni neki, mert ezenkívül egy tündéri lany, csupasziv, es magan kivul senkinek sem tudna artani.
Bocs, de ezek nem három hónap után derülnek ki. Aki ilyen szinten nincs rendben magával, az már első ránézésre is látszik, érződik a kisugarzasan és mindig tesz valami megjegyzést magára, ha bókolnak neki. Nem kellett volna ezeket a jeleket figyelmen kívül hagyni.
Ebben te nem tudsz neki segíteni, ha neki nincs erre igénye, akkor akármit csinálhatsz, nem változik semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!