Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek olyan férfival akinél a családban a hét nagy részében sok házimunka van a házban és a körül?

Figyelt kérdés
Gondolok itt 7/6 nap kertimunkára, házon belüli munkára, szemben élő szülők segítésére is. Ugyebár ez nagyban elveszi a magánéletet a párkapcsolatból, és nagyjából este tudtok egymásra jobban figyelni. Ha el szeretnétek menni valahová, azt csak balhé árán lehet.

2022. márc. 27. 13:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a mi eletunkbe feccöl energiát akkor ott is hagynám.
2022. márc. 27. 13:26
 2/18 A kérdező kommentje:
Szülők azt mondják, hogy először a meló, utána bármi más. Másik két gyerekük lelépett tőlük, és úgy vannak vele, hogy az utolsó itt maradt gyerek a melót, szülőket nem hagyhatja cserben és itt kell maradnia kapálni.
2022. márc. 27. 13:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Aha. És ez a gyerek miért nem int be nekik?
2022. márc. 27. 13:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Kapálni? Ez megint egy trollkérdés? Ugyan mit kell neked kapálni? Vagy ez megint ilyen lebutított kérdés, mint a "melóssal nem jön össze nő"?
2022. márc. 27. 13:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Négyes vagyok, azért is kérdezem, mert tesóm is mindig ezzel jön, hogy otthon lakik és neki kell mindent csinalni, aztán a valóságban a kertbe nem megy ki.
2022. márc. 27. 13:36
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 27. 13:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a magyar férfiaknál ez csak duma, a legtöbb még a mosogatást sem végzi el, de az anyja szolgálja ki, ha nincsen feleség.
2022. márc. 27. 13:52
 8/18 anonim ***** válasza:
50%

Persze, simán.

Mármint tőlem ne várja el, hogy én is dolgozzak az ő családjának, és azt se hogy nem menjek el sehova.

Sose értettem, hogy miért vannak az emberek egymásra tapadva. Mozi, múzeum, könyvtár, piac, olvasás, festés, mindegyik jobb egyedül mint társaságban.

2022. márc. 27. 13:57
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Uhh, jártam egyszer egy sráccal, akinek az életébe hasonló mértékben folytak bele a szülei. Mai fejemmel össze sem jönnék vele; felnőtt emberrel akarok randizni, nem anyuci pici fiával és/vagy cselédjével.
2022. márc. 27. 14:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Másik két gyerekük lelépett tőlük, és úgy vannak vele, hogy az utolsó itt maradt gyerek a melót, szülőket nem hagyhatja cserben és itt kell maradnia kapálni."

Ennek az utolsó itt maradt gyereknek is joga van a saját életét élni, ugyanúgy mint a testvéreinek. Semmivel sincs nagyobb kötelezettsége, mint a másik kettőnek.

Nem tudom hány éves ez a férfi?

Ő nem akar elköltözni otthonról?

Ezt a döntést neki kell meghoznia saját magáért, és nem a szülők döntenek ebben a kérdésben. Ha ő hagyja magát érzelmileg zsarolni, és kihasználni, azt ő szívja meg hosszú távon. Gondolom a testvérei majd mindent ugyanúgy megörökölnek mint ő, aki ott gályázott nap mint nap a kertben.

Szép dolog a szülők iránti tisztelet, de van még két testvére, nekik ugyanakkora felelősségük van ebben a dologban. Én nem jönnék össze olyan pasival akit ennyire lehet irányítani (kötelezni) felnőtt korára. Álljon a sarkára!

2022. márc. 27. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!